29 Oktober

Vaknade 09.03, pallrade mig inte alls upp ur sängen i första sekunden! Låg och drog mig lite :D De är såååå himla skönt att vakna tidigt och sen hinner man ju faktiskt med mycket mer än att sova bort hela dagen! Pratade nyss med Anneli och hon hade kmmit på en bra ide som Caisa kunde vara på Halloween partyt! :D Hoppas att Caisa nappar på den idéen bara :D Bajs att man jobba ihelgen, men va fan! Får bara se till att vara städad så man orkar upp på jobbet! De är ju bara 4 timmar så man ska nog lyckas härda ut! :) Ska på stan och köpa lite alkohol och sen dom sista sakerna för outfiten, sen är de fit for fight! :P

Igår kom Lova & Alva hit. Vi drack lite kaffe [starkt sådant] och surrade. Sen kring 4 for vi til Caisa, Johan & Tilda där hon fick se på liten bejbis om man jämför Alva & Tilda :) Sen bar de av med små djuren Nelly & Biiga till djurdoktorn. De va vaccination på gång! Inte så uppskattat men de gick bra! :) Sen stjussade hon hem mig, va väl hemma 5 minuter sen kom Katarina och hämtade upp mig, pch vi for till Emma :D Katarina visade upp vad hon skulle ha på sig på Halloween party och de va likt de hon ska vara :D Sen fick ju såklart Emma & Anneli också visa vad dom ska vara :D Sen ringer Tomas [Katarinas karl för er som inte vet] och behöver hämtning Luleå, lastbilen hade strejkat! Hela motorn va typ bajsless och hade rasat samman!! Mindre kul! Så jag skulle först hem men Katarina vill inte kör dit själv så jag tänkte okey, hänger med! Då sa hon att hon hade inte vinterdäck på bilen så de slutade med att jag körde min bil! Haha, men då visade de sig sen att de va vinterdäck på bilen deras :D Men inte gör de nått! ;P Inte alltid lätt att veta att man kör med vinterdäck på :P Du är allt söt du, Katarina! Sen kom vi hem... Jag satte mig och åt lite left overs från plättarna och sen la ja mig i sängen och sen somnade ja!

Nu ska ja ta på mig nå kläder och börja dagen med en god te kopp är tanken :)


27 Oktober

Idag är de min älskade Mammas födelsedag! Hoppas din dag blir suuuper bra.

Stort Grattis Till Dig! ;P



Mamma i Saltstraumen 2009


24 Oktober

Gjorde ett test på Facebook! Tyckte de va lite kul, så var bara tvungen att lägga ut de här :P

Vilken tatuering passar dig? : Ju större desto bättre
Du bangar inte för att ta i rejält när du väl bestämt dig! En hel kropp full av bläck är ditt mål och din första tattoo var en stoooor,,tribal...;) Du ångrar inget och ser bara framåt mot nya mål! Inga pengar är för stora för din kropp och du har inget annat än aktning för din tatuerare,som du blivit väldigt bra vän med. Du testar gärna nya artister,men aldrig någon okänd eller halvdann,kvalité är allt. Du är aldrig sen att berömma andras tatueringar på gymet,och pratar gärna snällt och tålmodigt med dem som kommer fram och snackar om dina. De som inte vet att du är tatuerad kan inte ens föreställa sig vad du gömmer under kläderna,och så föredrar du det.


Tyckte de va lite kul de där med tribal! Min andra tatuering är ju en liknade tribal[kommer inte ihåg vad de heter när den inte är ifylld] och så är den ju stooor! :D Hur kul som helst!


Nu över till annat! Igår en lugn kväll! Var med hela gänget till Katarina & Tomas i huset :) Vi satt och såg Idol! Och tackar gudarna för att Nicklas åkte hem! Sen for ja och stjussade Stina & Roger hem tll henne. Sen hennes karl ut på krogen. For sen tillbaka till punkt och va där till 4 imorse typ! Nu ska ja fixa mig iordning för att fara och fika på stan med Fröken Lidman! ;) Hon bjuder på kaffe idag! :P 



Emma & Stina

23 Oktober



Redo för staden :D


22 Oktober

Nu är de heeelg! Hur underbart är inte de :D Jag kom för ett tag sen från Fröken Lidmans hus! När ja slutade jobba så for ja hem och snörde i mig lite käk och sen drog ja min bil mot Munksund! :D Eller först ett stopp vid en mack så ja kunde tanka bilen lite. Mindre kul vill säga! Sen drack vi massa gott yogi te och surrade på om allt från himmel och jord! Tack för en kul och lugn kväll! ;D

Så nu sitter man här framför en dator och fördriver tiden, känner inte alls att min säng va speciellt lockande! Tror de blir att ta sig in i böckernas värld igen! :D Nu är de bok nummer 3, nämligen Ljudet av ditt hjärta. De går fort när man är ivrig att ta sig vidare! :D

GRATTIS MORMOR PÅ DIN FÖDELSEDAG IDAG! :D




20 Oktober

Nu är denna jobbardag förbi, och de tackar vi gudarna för! De fanns inte alls mycket att göra i slutet. Jag & Carro tog bort gamla ettiketter och ersatte dom med nya och fräscha ettiketter. De va de vi gjorde i slutet. Inte alls så himla kul! Men tiden drev iväg :) Pratade också med min chef idag om att vara ledig i januari så jag och syster kan fara utomlands, till Bali :) Hur kul skulle de inte vara :) Så hoppas verkligen att de är möjligt. Men de tror ja! :D Sen berättade hon att vi måste för "dom högst" cheferna dra ner på tid! Bajs! Hur satan ska vi lyckas med de. Jo vissa dagara kankse de går, men när vi får leverans då? Hur har dom tänkt egentligen?! Fattar inte bland vad som sker i deras hjärnor?! Jajja, får väl se framöver hur de blir! Funderar om vad ja ska lägga mina friskvärdspengar på. Hur skönt skulle de inte vara med en massage eller nån annan bra behandling! Måste fundera på de innan året tar slut så jag kan faktuera de på Coop Norrbotten :D

När ja kom hem så stekte ja mig lite ägg, kokade te och åt 2 ostmackor till de :) Va himla gott och sen va de ju en lätt middag att göra. Sen va ja tvungen att ta tag i monster disken som väntade mig! Brukar ju som ni flesta vet inte alla ha så mycket disk. Men ni skulle vara chockade om ni såg mitt diskställ nu :P Hehe!

Igår läste ja även ut Om jag kunde drömma och började sen med När ja hör din röst. De är böcker som man inte alls kan slita sig ifrån. Imorse vaknade ja 8 och började direkt att läsa igen. Har nästan hunnit halvvägs redan med andra boken. De går fort! Nu ska ja ta och fortsätta och se hur de går att slita sig så man orkar med en jobbardag imorrn! :)


18 Oktober

Nu är ännu en jobbarhelg över! Vilket är skönt! :D När ja kom hem efter 4 så åt ja lite mat! De va mumsigt, köttfärssås & mackaroner :) Länge sen man åt de! :D Plockade sedan ihop min tvätt eftersom ja hade tvättis ikväll :) Sen pratade ja med Katarina, nu har hon och Tomas flyttat in i huset! Lägenheten är städat och klar! :D Nu blir alla husbor! För idag har även Anton & Carro blivit husägare. Dom skrev ägarpapprena idag efter jobbet! Så i december blir dom numera Svensbybor! :)

Va också upp på vinden för att hämta alla vinterjackor, passade på att tvätta upp alla! :) Alla gick ju inte att tvätta så dom hängdes ut på vädring istället. Dumt att tvätta dom om man inte får de! Endast kemtvätt på vissa! Jajja, bara gilla läget :) Somnade på soffan efter att sista tvätten sattes i torktumlaren, va inte alls meningen! Men ja va lite trött i ögat. Så när ja nu skulle hämta va de en annan som tänkt tvätta under natten. De är en väldigt mystisk man. Knogar att se han då och då, han gör massa konstiga saker när han går! Stretchar och stuffs! Han hoppade och stutsade när ja kom till tvättstugan och han hade vikt ihop alla mina kläder som fortfarande varit kvar i torktumlaren. Bra men inte skulle ja velat eller gjort de med nån annans tvätt! Nej där går gränsen!

Nu ska ja nog läsa lite och sen krypa till kojjs! :D Sov gott alla!


16 Oktober


Ready for another workday! :D


16 Oktober

Det regnar ute! Fyy tusan så himla tråkigt! Jag tar faktiskt hellre snö om ja får be! Nu kommer detta säkert frysa på och bli en halkig väg! Nej tack inget regn! Inatt så va de en sådan natt där man inte alls kan sova! Lyckades ju med att somna till i soffan i 1 timme typ, de va ju skönt! Men inte alls bra för ja hade enorma problem att somna. Såg Hidalgo inatt, den var klar klockan 3 inatt. Sen satte jag igång Dirty Dancing, såg inte hela den. Lyckades somna efter 4, då såg ja sist på klockan! Så de är ju ett under att man är pigg och alert nu! Vaknade direkt när klockan alarmade klockan 9! Helt sjukt, men skönt! Har nyss kommit ut ur duschen och ska ta och försöka göra mig iordning för jobb sen!

Är jätte jätte jätte sugen på att gå den utbildningen ja vill gå! Vi får se hur ja gör! Dom har legat på lur nu i måånga veckor! V ju sugen redan för flera år sen, så de känns som om när ska ja få tummen ur arslet liksom!??




15 Oktober

Ojdå, vaknade nyss! Somnade visst på soffan, va inte alls meningen men de va ju himla skönt. Kan ju inte säga annat :P Sitter och ser på Inlåst samtidigt som ja sitter vid datorn. Jag tror att de är ett bra projekt, vet att de varit mycket skriverier om de både bra och dåliga. Men ja tycker de är en bra grej, är ju värt ett försök för att se om de kan bli bättre! För ofta är de ju problem som dom inte vågar ta tag i, och nu får dom hjälpen till de. Vissa mer villiga än andra, men tycker att de verkar som om de börjar öppna upp sig lite nu! Hoppas de går bra för killarna!

Idag har ja varit duktig, pratade tidigare idag om att de va den perfekta dagen att kanske putsa fönstern. Och de gjorde ja också :) Vart hur bra som helst :D Nu ser man ut ur fönsterna utan att se skit iaf ! Sen städade ja och for och köpte en motorvärmarkabel. Betalade räkningar idag också, betalade alla utom lägenheten för den har inte kommit än! Lönen kom ju idag, hoppades att de skulle vara en super lön, men inte alls de! :S Vill ju lägga undan så mycket som möjligt, men de går inte ju! Ändå har ja inte mycket att leva för denna månad. Får se hur de går! Vill vinna pengar!!!


15 Oktober

Kallaste natten i lägenheten. Frös som tusan igår! Jag la mig först med kläder på men de är ju inte såå himla skönt att sova då! Dom åkte av sen och de va inte skönt! Hutter hutter! Efter ett tag så blev kroppen lite varmare, men fötterna var is! Tur att mormor kom nyss med nya tjocksockar ;D Så dom har ja sovit med heeela natten! De va då behövligt!

Mulet idag, men de ser ut att vara varmare! Om nu inte mätaren visar helt galet! Hoppas inte de, skulle verkligen behöva rengöra fönsterna, dom är lite skitiga! Får se va ja lyckas med idag :D


14 Oktober

Gud va jag är frusen! Tror att dom har slagit av värmen i lägenhetshuset eller nåt! För de är då inte alls varmt! Huvva! Köldgrader här inne!  Idag har ja jobbat en sväng, men de visste ni ju redan dom som läst de tidigare inlägget :D Tiden gick fort och de va en soft dag :D Tänk så himla skönt om man skulle jobba sånna dagar jämt. Inte kanske att man började 12.30 varje dag men att man slutade typ 17.00 :) Hur skönt som helst. Man hinner ju med såå mycket mer bara om man får sluta 2 timmar tidigare. Inte nu för att ja gjort så himla mycket, men de är en helt annan känsla. För kommer man hem efter 7 så hinner man ju inte mer än att snöra i sig middag och sen sova typ! Och hur ofta vill man gå och sova tidigt?! Aldrig!

På middagsmenyn idag stod de pannkaka :D Har inte gjort de på skit länge så idag tänkte ja att de va på tiden :D Min mamma kom ju med mat igår så de va ju möjligt att göra de nu :D Mamsen rocks! ;D Den vart himla god! Får se till att göra de oftare! Sett lite på tv, men konstaterade att de va enbart skit på tv! Så den har nu varit avslagen rätt så lääänge! Ovanligt! Nu blir de att gå ut i kylan en sväng och sen krypa ner under filten :D


14 Oktober

God morgon! Eller egentligen har ja ju varit vaken sen 9 imorse, men legat i sängen! Och sen va de en bra öppningsfras ;) Nu ska ja snart hoppa i duschen, sen få i mig lite käk! Efter ja gjort de blir de att sätta på sig dom oskönaste kläderna [nämligen jobbarkläderna] och pallra sig till jobbet! Börjar 12.30 idag och slutar 17.15, hur bra är inte de?! :D Skön dag! Sen har ja inte några planer för kvällen. Jag borde ta hand om tvätten som ska hängas. Får se om de sker!? :) Ojj ojj, va tiden rinner iväg när man sitter framför datorn. Bäst att lägga på en rem! :) Hehe!

Bye Bye! :)


13 Oktober

Idag har ja gjort himla mycket! Imorse så vaknade ja tidigt och vaknade till ett gullig sms av min syster ;D Söta du! Hoppas nu att våra planer går i hamn :D Skulle vara suuuuper! Sen så kom ja på att ja måste ju byta till vinterdäck. Så de gjorde jag minsann :D Hämtade bilen ur garaget och körde den till porten, bra! Började leta fram grejjor och när ja hittade "bilens" superduper domkraft så inser ja att detta kommer ju inte alls att gå! Fan! Ringer till Carro och som den ängel hon är så har Anton en monster domkraft :) Kör till henne, hämtar den och sen hem igen! :D Sen va de bara att börja dra och bånka på :D Man blev ju varm i denna köld som de var idag :) Sen packade ja ihop alla däcken och in i förrådet. Bar sedan av till Shell och pumpa upp däckena för de va absolut inte nog med luft i dom. Efter att varit duktigt så fortsatte ja min resa mot Klubbgärdet. Vi skulle nämligen spela Buzz hos Anneli :D Men efter vägen ringer de en sjuk Emma som behöver cigg! Och som den kompis man är så fixar ja ju biffen :D Nu har ja lämnat dom och återigen till Klubbgärdet :) Vi spelar lite Buzz och sen dyker Caisa, Johan och Tilda upp! :D Man passar på att sno den lilla medan man får lov :D



Däckbyte :)


Vi nöter Buzz!


Försöker att väcka Tilda!


Hon slumrade vidare :D


Har nyss kommit från Hårstudion, mamma har stjussat mormor för att bli fin i hårt och tänkte att ja följer med. Hade ju inte nått bättre för mig så ja passade på att umgås med dom då :) Min mamma är den BÄSTA! Jag har inte alls nå mycket pengar och frys och kyl är länsade! Så min älskade mamma har kommit med en massa mat till mig! Ringde till henne imorse och hörde om jag kunde få lite mat! Hon kommer ju med en massa! :) Hoppas att hon vet hur speciell hon är! Sa de massa gånger till henne! Nu låter ju de som om ja inte säger de nån annan gång, men så är inte heller fallet! Kort sagt Du Är GULD, MAMMA!


Mamma & Syster


13 Oktober

Ojjojj, har inte alls uppdaterat på hela helgen. Bäst att ja drar en repris då :) I fredags så va ja enormt sugen på vin :) Så jag for och köpte vin trots att ja inge mat har ;P Va gör man inte tjejer, eller hur?! :D Försökte ragga brudarna men de va ju lönlöst! Dom skulle titta på idol endel, andra skulle på förfest med Mustasch, myskväll med kärleken och en massa andra saker höll dom på med :P Så här satt ja i min ensamhet, pratade med Lova och försökte styra fest hos ja :) Lova kom med den brilianta idén, Petter! Klart som fasiken, han bangar inte alls! Tur att man fick sig en kompanjon här i läggan! Vi satt och drack och hade de himla kul! Lyssna på gamla godingar och såg från och till tv, Hahha tror ja iaf :P Sen när vi som mest va på topp så ringer Fröken Nordström & Herr Eriksson. Dom skulle nämligen sova över hos mig! Spelningen med Mustasch va slut och en enorm kö på Kalles väntade och den va inte alls lockande! Så dom kom hem till mig, vi fortsatte då med efterfesten och allt va kanon! :D Sen där kring 4 började den dö ut! Men jävla trevligt! :D

Lördag vaknar hela "partygänget" och pigga och glada alla utom Linnea. Men nu va de ju inte ovanligt :) och förstår faktiskt varför också! Men men, upp för att de skriker efter : VATTEN! Kände att man va uttorkad efter all sprit och vin som runnit nerför halsen dom andra drack ju whiskey så dom kände samma sak! Hungern började växa för oss alla, och om ja hade varit en bra värd så hade ja förstås bjudit på hemlagat. Men de är ju lite svårt att göra mat om man inte alls har nått!

Va ju även sugen att dricka denna dagen. Hade ju faktiskt med mig Carro denna dag ! :D Sen hade ja ju blivit bjuden på fest hos Madde med :) Dock va ja ju inte alls sugen på utgång och kände att de inte alls gav nått att fara på en fest där sen alla ska ut. Men tusen tack Madde för inbjudan! Kanske en annan kväll?! :P Så jag tog mitt pick och pack och cyklade till Carro & Anton på Djupviken. Och fyy fasiken säger ja bara! Cykla aldrig med punka på cykeln. DE va hur jobbigt som helst! Dom har då en pump så tänkte att ja pumpar den innan ja cyklar hem iaf :) Vet ju inte om de är punka eller bara inge luft i däcket! Vi surrade på såg fotbollen och drack! Sen kom Anton och alla hans polare på att dom skulle ut, så dom drog. Lämnade jag & Carro hemma, men inte gjorde de nått! Vi började laga mat och sen såg vi på film :D Tur att Carro hade mat och ville bjuda :) Sen ringer Anton och säger att han är påväg hem. Vi sov då i soffan, klockan va väl halv 3! Bara upp och sen börja cykla hem! Fan, attans & allt! Glömde att pumpa däcket!! Va fan ids inte vända, bara cykla och kämpa sig hem! De värsta va egentligen att ingen bil såg mig! Men Anton hade haft så dåligt samvete att han inte pumpat cykeln åt mig när ja kom! Vilken kille ! Hemma kring 3 tror ja klockan va! :) Hoppa i säng och snark!

Söndag gjorde ja inte alls så himla mycket, va ute och gick. Pantade lite burkar så ja hade råd att handla lite :D Sen va den inte mer kul än så! Igår jobbade jag och sen såg ja Färjan. Jag va säkert inte ensam om att se de! Säkert alla!
Sen stekte jag älgkött i 2 timmar och de blev helt underbart! Som smör som smälter i munnen! Fan va gott de är ! Nu ska ja ta och käka lite frukost och sen va denna dagen har att erbjuda :D

 Har ni lite för er så hör av er vetja :D




9 Oktober

Har nyss slagit upp ögonen och tog datorn to the bed!! Idag är de förhoppningsvis en bra dag med spännande händelser på listan :) Vi hoppas de iaf :P

Jag hoppas verkligen att de finns varmvatten nu, igår fanns de inte alls! Har aldrig hänt så länge ja bott på Annelund, helt mysko! Annars blir de att ringa bovärden, klarar ju inte av att inte ha varmvatten på hela helgen!

Gäsp Gäsp! Nä bättre tider nu! :D


9 Oktober

Sitter nu och lyssnar på Creed - One Last Breath och njuter till skön musik :D Har nyss färgat ögonbrynen och de vart super bra :) De va ett tag sen nu, så de va absolut på tiden! Pratade med Stina nyss och hon & Krille anlände nyss till Göteborg och va på väg med bussen till stan! Åhh så sjukt avis man blir, dom ska på spelning imorrn!

Idag har ja vart på jobbet, igår va ja tvungen att fara hem. Mådde piss och när ja kom hem spydde ja :( Inte alls kul! Sov hela dagen och kurerade mig. Så idag har dagen gått bra :D Träffade även våran nya chef för hela Coop Norrbotten. Imorrn kommer Linnea & Roger och ska sova här :)

 Är sjukt sugen på en ny gadd! Typiskt att de ska komma när börsen skriker som mest! Ajja, sånt är livet!



Missa inte FÄRJAN på måndag kl. 20.00!

Trion Johan, Thomas och Frank från Arjeplog är långväga hemifrån. De är i Stockholm på semester och åker på kryssning för att ordna en "fjälla" till Johan. Thomas och Frank agerar wingmen och ska hjälpa till att fixa en tjej. Redan innan de har gått ombord träffar killarna på ett gäng tjejer och det ser ut att gå bra när de bjuds in på förfest i hytten.


6 Oktober

Idag är dagen när One Tree Hill & Gossip Girl kommit ut :) Smallville kom ut i lördags och ja hade missat att ta hem de, men nu är allt sett! OTH & halv Smallville såg ja innan jobbet, kunde som inte alls slita mig. Vilket resulterade att jag inte gjorde så mycket åt mig själv innan jobbet! Och vad ja nu ångrar de! Idag va ju dagen då Lisbeth och Berit skulle komma. Dom skulle göra en intervju på oss som jobbar på butiken. Så de kommer att komma ut internt så alla anställda inom Coop kan se de! Crap! Men what the hell! Charmen va ju på topp iaf :) Haha! Hoppas man inte såg förjävlig ut på korten som togs trots att man va osminkad!

Egentligen, se på detta brudar?! Tänk på hur samhället har blivit idag, vissa går inte alls ut ur lägenheten utan smink, perfekta skor osv. Jag sminkar mig inte varje dag, och om ja gör de så blir de inte värsta sminkningen för att fara på mitt jobb heller! Tänker bara på hur samhällena idag skulle vara om de aldrig börjat vara så utseendefixerade?! Nja, de går ju inte ens att tänka på! För de spelar ju faktiskt ingen roll nu iaf!

Idag var även dagen då jag & Carro inte alls vara ute ur butiken snabbt! Vi brukar annars vara hemma väldigt fort. Jag tänkte inte så mycket på tider och när folk stängde förrut. Men sen jag började jobba i butik så blev de ändring på de! Jag skulle aldrig fara och storhandla eller ens fara in i en butik om de snart va stängning! Eftersom ja vet hur de själv, när man stänger så vill man hem! Så gott folk! Ta lärdom! Planera era inköp och framförallt far inte 5 minuter före stängning och storhandla! Tycker att alla sånna människor skulle behöva jobba i butik så ni får känna hur de är!!

En cigg nu och sen ska ja krypa till kojjs! :D









6 Oktober

Slog upp mina ögon för ett tag sen! Orkade inte kliva upp så ja tog datorn till sängen istället :) Haha, nog är man lat nog!! Ligger och lyssnar på Creed och känner att ja inte alls vill på jobbet idag. Börjar om 2 timmar. Hade lite probelm att somna inatt, såg 2 filmer innan ja somnade. De va The Proposal och Confessions Of A Shopaholic men till slut somnade ja. Så de är därför ja är lite lätt sliten!

Röksugen är ja, sugen på frukost, pissnödig! Nej nu tror ja fasiken att ja måste gå upp!


5 Oktober

Idag har ja varit himla duktigt :) Jag har nämligen städat, vilket innebar: plockat upp allt skräp och skit som fanns i läggan, hängt upp tavlor i badrummet :) , dammsugit, klippt gräset, dödat småträden på gården :D , krattat löv, tagit in utmöblerna samt rensat i uteförrådet :) Visst har ja vart duktig?! :) De tog bara sådär halv dagen, men nu är de gjort och de känns bra.

Sen kom Stina till mig, vi såg Bride Wars :) Sen såg vi även Svenska Hollywood Fruar :D Åhh kan man annat att göra än att skratta till dessa brudar?! Ehh NEJ! :P Är lite hemsk men kan man vara så blåst som dom är? Visseligen är dom blonda, men de är ju ja med! Är man lika dum?! Jag hoppas de verkligen inte de. Men deras program säljer ju då iaf, eftersom man sitter ju klistrad och ser de :D

Har även gjort massa uppdateringar på datorn och de vart då bara BAJS! Datorn går sååååå sakta, tillochmed saktare än den gjorde tidigare! Neeej, inte alls bra!

Åhh vet ni vad! Min lillebror ska komma och praktisera på mitt jobb när dom har de om några veckor, så då ska han bo hos mig i 2 veckor, de ska bli kul! :) Mamma sa även att ja va tvungen att ta han ut på en shopping runda :) Haha, tror hon ja kan de där med shopping eller?! Min mamma känner mig! :)

Nu ska ja ta och sätta igång The Proposal och sen sova kudden :D


Uteplatsen :)


Djungeln eller va säger ni?! :D


Nu är den booorta! Visst blev de bra :)


Nu är möblerna instädade i förrådet !


Förrådet :D


Tavlorna hänger på plats i badrummet :) Finally!


3 Oktober

Idag har ja återigen jobbat. Tycker att de är de enda ja uppdaterar om, men what the fuck! Typ de enda man gör, eller de känns som de iaf. Tiden har då runnit iväg idag, trodde att dagen skulle gå suuuuper sakta men tackar gudarna för att den inte gjorde de :D Sen for ja hem och käkade kyckling och ris. Gjorde mig en mumsig gryta :) Sen kollade ja på tv en sväng och insåg att de är ju faktiskt lördag och varför ska man sitta hemma och dega för sig själv?! Så ringer Stina och hör om man får komma på besök! Åh vilken tur att hon är snäll som vill hänga :D Vi såg en film som hette Traffic [tror ja] men den va då inte bra! Kanske man hade tyckt den va bättre om man hängt med och kanske fattat handlingen. Så istället för den så satte vi igång Män som hatar kvinnor. Den va ju såå mycket bättre, nu gäller de bara att se den andra filmen :D Stina sa att den va mycket bättre, så de ska bli kul att se den nån dag :D Nu ska ja nog inte göra så mycket mer än att krypa till kudden och sova till ljudet av tv:n tror ja :D

God natt allihopa!


2 Oktober

Idag är de redan den 2 Oktober, fasiken va tiden rinner iväg. Kändes som om nyss de vart sommar. Nej, tycker verkligen att tiden går för fort. Snart är de snön som kommer ner för himlen, fast å andra sidan är de bättre än att ha de som de är nu. Kallt och jävligt! Blir ju faktiskt mildare om när de kommer snö. I början av veckan snöade de i Gällivare och Kiruna så de är ju påväg. Har även hört ryktesvägar att de kanske blir snö blandat regn på söndag. Den som lever får se! :P

I tisdags efter jobbet for jag hem till mor, far & bror i Vistträsk. Kände att de va länge sen man va hem och hälsade på. Den största bidragade dragningen hem till Vistträsk va ju faktiskt Lova & Alva! :) Söta fröknarna Sandman ;) The Family träffade ja ju inte för såå himla länge sen! Så onsdagen tillbringade ja med Lova & Alva- Vi var ner på byn och kollade läget. Fasiken "stan" är gjord fort där! Men himla kul att gå när man inte gjort de på länge. Men känner ändå att de är bra att man bor där man bor! Ibland känner man ju att till och med Piteå är för litet! Sen for vi hem till Lappur och gjorde mat! För vi va himla hungriga. Sen surrade vi på som vi alltid gör :) Va kan de där med snacket, eller hur Lova?! :D Sen for ja hem för va enormt trött, de visade sig när ja la mig i soffan och sedan va ja däckad! Mamma fick inte liv i mig! Men de gjorde inget för ja skulle ändå inte sova i bäddsoffan. För den himla sängen ska ja inte sova i nå mer!! Fan ont i ryggen! Ajjjjjjjajjjj!

Torsdagen vaknade ja utvilad och inte alls ont i ryggen. Jippie! Sen ringer Frida i paniken och vill att ja ska komma och hjälpa henne! Hon har då börjat klippa sig och de blev inte alls bra. Lova ville inte alls pröva lyckan i hennes hår. Å andra sidan bättre att nån utomstående förstör håret. Då slipper man ju leva med de resten av livet :P Men ja tyckte att ja gjorde ett bra jobb. Ni som har andra invändningar så kan ni ju hålla de för er själva :D Hahha!

Tack för dom dagarna brudar! :D

Sen for ja en sväng med Stina på tjejkvällen hittade en t-shirt på Gina Tricot. En svart, har ju insett att ja inte har så många så de är på inköpslistan nu! :D

Är trött nu så funderar starkt på att lägga ner mitt huvud på kudden och sova!



RSS 2.0