Slit och släp

Sitter nu hos Emma och lyssnar på shiney musik :) De känns som om att de kommer att bli en shiney sommar asså :D Har idag städat ut, sorterat, kastat och möblerat om i min klädkammare :D Blev inte helt bra, men de får fanimej duga ett tag :) Kastade även bort lite kläder och gav endel till Anneli [ hon som är i behov av gratis kläder ] hehhe ! Sen drog jag vidare till Emma och har hjälpt henne med att flytta lite saker till hennes mors garage :) Hon flyttar ju snart från öjebyn.

Btw, Anneli & Danne lycka till med färden ner till Ludvika :D BILISTER AKTA ER FÖR EN MERSA!!


image4

......

Sitter nu hos anneli och har nyss vart på hennes blogg och där hittade jag en skita cool ko-soffa :) hahha! :) Snart blir de film 21 att glo på.

och by the way, när vi nyss rökt klart på annelis balkong så kommer de en mysko pysko snubbe och går hära utanför, går till balkongen bredvid där kronofogden nyss vart och rensat läggan. han börjar att rycka och dra i dörren, men den sitter ju fast hååårt. han verkar inse att att den är inte rubb-bar. så han gav upp och for vidare. han såg ut som maffian själv..... de händer massa grejjs hära på saxofon asså :P

RSS 2.0