Överblick

Mycket hänt sen senast. Vart ska man börja egentligen?! I lördgas var det då personalfest för Konsum :) Hade förfest i personalrummet å sedan begav vi oss til bowlinghallen för att spela och äta god mat! Väldigt kul var det! Länge sen man var å bowlade så man var lite ringrostig :P hahha! Nog för att alkoholen hjälpte ju säkert till :)Kvällen började närma sgi 11 å alla skulle fara så de var bara att ringa min snygga chaffis Lova som kom å hämtade mig och Karin. När man öppnar bakdörren flyger Hanna på mig :) Hon var full den lilla damen :D hahah! Men de var ju vara kul! Lova släpper av ja, Marie å Karin. Å rullad vidare med Hanna nånstans :P Jäklat dött på kanis den  tiden! men men. Var inte dära alltför länge för ja frös å sen var det inte så kul att vara själv å så! Började gå hemåt för Lova var inte på väg än. I kanis korsningen kommer Peter [den räddande ängeln] å plockar upp mig å kör å möter lova med bilen :) Sen var de bara att sova när man kom hem. Trodde ja ju, men hade verkligen fel! Blev telefonbombad! Sen efter om å men så somnade ja.

Vaknade inte upp till nått trevligt. Tittar på mobben å får se ett sms. Det var inte uppskattat. förstår faktiskt inte fortfarande varför du ens trodde nått sånt! Ska man inte ifrågasätta killen först? Eftersom vi nu är vänner, å dom brukar man ju lita på?!! eller hur?


Men men, orkar inte bry mig. Tycker att vi börjar nli för stora för sånt hära tjafs!

Farfar :)

Min söööta farfar kom förbi idag. Då sa han : Catrine, tror inte att ja sett din bil på insidan! Så ja sa bara: Men du, då är de då på tiden att du kikar på den snygga insidan då :) Vi knallade ut till bilen, sätter oss å startar den för att lyssna på lite musik :) Efter bara några sekunder säger farfar ; Har du lite soppa?`! - Jo det har ja säger ja då! Får väl se om ja tar mig ner på byn :) hahha! Å vet ni vad min farfar säger då?! - Men vi far ner nu på byn å tankar full tank :) Okey, sa ju ja såklart :D Snacka att ha den sööötaste farfar´n !


Hur kan du vara så enögd?! Inser du inte att ja är mer intresserad av dina intressen än vad Alex är! Det har alltid varit så. Men ändå ska du truga i han saker han inte tycker om. Men ändå ger du inte upp, han kunde inte köra crossaren din lösning på det var : - Det kommer, det är ju inte så lätt första gången!!! Men snälla pappa inse att ja å du har mer gemensamt än vad du å Alex har! Varför ska du vara så gammelmodig när det gäller motorer? Vem är det som har kört fyrhjuling mest av alla hära i familjen, om inte JAG??!??!! Han har nästan aldrig kört sin fyrhjuling! han vill ju inte ens hålla på med motorer. Å jag som vill köra å kan köra, får ja??! NEJ!! För det är ju inte en "tjej-göra" enligt dig. Jag hoppas att du någon gång i framtiden inser att du missat mycket kul med mig!! Jag blir sååå förbannad när det gäller detta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men behåll du din jävla kära crossare för dig själv. Men förvänta dig inte att du då ska låna nått som tillhör mig, när ja inte får det av dig!


Over and out...




 

I don't wanna see you ever sad
And everything I've got, you can have
When it's all too much
You need some human touch
To see it's really not so bad



 


Beroendeframkallande!

Det har nu äntligen kommit ut mer avsnitt av One Tree Hill! Håller på att ta hem avsnittet som sändes i USA igår :) De blir bara med å mer spännade för varje avsnitt. Det är bara så jääävla synd att man måste vänta så länge på att de ska kommer mer. EN hel vecka! Man klarar nästan inte det :) Haha, måste nog ringa å uppdatatera Anneli å Emma hur läget ligger till å be dom tanka fett :) Vi hade ju en himla kul marathon kväll men bara One Tree Hill avsnitt hos Emma innan dom hära avsnitten kom ut. vi satt för fan till typ 2 på natten å bara såg på One Tree Hill :) Å besvikna vart vi när de inte fanns mer program att se, å inte till råga på det! Det var uppe håll i USA så de skulle itne komma ut mer program förrens nu. Har väntat otåligt :)

Längtar nu tills ja flyttar, blir spännande att se allt mest vad man har föra grejjor. Har som glömt bort det :P Känns skönt att få komma till en egen lya å göra precis som man vill å behöver inte ta hänsyn till alla andra. Det som känns dock lite tråkigt är ju att ja kommer att lämna kvar massa härliga människor hemma i byn å Äbyn :( Men som tur är ja inte så långt bort å man kan ju hälsa på varandra :D Haha, Lova du får komma när du vill :) Känna Piteå-känslan igen, visst var de så vi sa??!! :) Kommer att vara hiiimla närmare Emma å Anneli å det känns suuper bra det med :) Har saknat er som fan! Får ta igen allt de vi missat nu :)

Annelund, here I come!

Cruising

Lördag :

Vaknade kring 11 [tror ja] resten av familjen satte ute å solade :) Gick upp ur min dundervarma säääng å tog mig lite mat i magen. Ringde Lova å hörde när vi skulle bege oss mot Piteå Stad! :) Vi bestämde kring 8 tiden. Så de fanns ju mycket tid kvar att göra något vettig. Men tro inte att ja gjorde nått förde :P hahaha!  Sen var de bara att hoppa i duschen å börja sin tillfixning :D Vid halv 8 stjussade min far mig till Lova å där fick ja rasta Nelly medans hon snabb sminkade sig. Eftersom ja kom med hennes smink som hon har haft hos mig :) Nelly var lite besvärlig, hon ville inte göra sina behov utan ville hellre leka med Bens! Till slut pissa hon iaf :) Sen började vi rulla snygg bilen : En Camaro Cab ;)  Destination : Älvsbyn - Konsum först! Skulle handla lite dricka men insåg att det fanns inte den drickan ja ville ha så det fick vänta tills vi kom till Pite. Nu var vi på vägen igen. Lova tyckte de var lite ovant å obehagligt att köra bilen, men de är ju så när man kör en bil man aldrig har kört! När vi kommer till Pite är de HELVETES mycket bilar i farten!! Åhh snygga jävar också! Men vi var ju väldigt tidiga i Pite så ja ringde Syster Carro å frågade om vi kunde komma på festen som Carro var på, å det gick suuuper bra! Var är ett tag, Lova hann med att äta två smörgåstårtbitar. Hon åt min bit också :) Sen insåg vi ju att vi ville ut å kolla på alla bilar så vi rullade vidare å tackade för oss! For till Petter å snabblånade toan å ut på raggen. Snacka att de var finfina bilar ute, men de fanns ju dock undantag också. En viss bil undrade ja hur den ens fick kör på vägen [om den ens fick det vill säga] hahha! Snacka att man kände sig utstirrad i bilen :) Men de var väl bara för att de var brudar som satt i våran snygga bil! Petter å Cilla åkte med nån sväng också, men dom såg inte så mycket, tyvärr. Sen stjussade vi även hem Emma å Danne. Men de var himla tjorvigt att veta vart dom tagit vägen :) Till slut hittade dom oss vid Åhlens :) Kvällen började närma sig mot sitt slut, mer bilar å bilar rullade hemåt. Jag å Lova började känna att magen vlle ha nå gott. Så vi drog in på Sunes, beställde nå käk å åt i bilen för de var så mycket folk dära inne. Efter ett skrov var man suuuuper mätt, å vi rullade hemåt :)

Tack Lova för en suuuper kul kväll! Det måste vi bara göra om. Kärlek.

                     


     
image1

RSS 2.0