31 Juli

Nu har ja nyss kommit hem, var på stan med Carro & Anton och dom shoppade lite kläder. Sen for vi på buketten och köpte blommor till våran chef Lena :D Tyckte att de vart så mycket på jobbet på senare dagar och sen fyller hon ju år imorrn så hon fick en blombukett :D Hon va så gullig när hon fick dom! :)

Nu ser ja framemot grillningen som hägrar klockan 6 :D

31 Juli

Åhh vaknade 8 idag, känns lite tragiskt eftersom att man är ledig! Men de kan ju ha att göra med att  man har en mänsklig klocka som säger att man ska upp den tiden! Har ju vart uppe den tiden alla andra dagar så varför inte idag med? Tycker den! Ringde till jobbet imorse för att höra om min chef Lena fått sova idag! Men ack inte de! Tycker sååååå enormt synd om henne, i 2 veckors tid har hon blivit väckt mitt i nattten av att ett fryslarm går på jobbet! Och måste då till jobbet! Alla har försökt göra nått som kan hjälpa att larmet inte går, men aset Securitas dom gör inget! Nu känner ja att de är nästan på tiden att vi byter! Nej, jag har semester IDS inte komma och fixa ert larm, säger dom! Jäkla as! Tänk på Lena som måste upp varje dag, 2 på natten! Nej de tänker dom inte på!! Himla skit!!!

Idag blir de att tvätta klockan 1 och sen grillar vi kring 6 hos Anneli & Danne, ska bli enormt kul! Va sååå länge sen man va med hela gänget :D Är enormt sugen på att se Emmas nya tattoo också, hoppas att hon har tid att komma :D Nää nu ska ja hoppa i duschen och sen bege mig en snabbis på stan tror ja innan tvättis :D

See ya!

26 Juli

Fan de ser förjävligt ut hemma! Jag ska snart börja plocka undan, men känner inte alls tagget för de säger ja bara! Måste även torka bort färg från tapeterna, Roger har på nått sätt lyckas smeta ut sin autograf på tre ställen på mina vita tapeter... Har fått bort lite men de började tapeterna att lossna så ja väntar ett tag med att göra de igen. Dessutom gick min säng nyss sönder :S Dock har de vart väntat ett bra tag. Bena har inte vart rakast om ja säger så, har försökt bryta tillbaka dom men de har inte gått! :D Så nu måste ja köpa nya ben!

Dessutom är min nya mobil CP!!! Den brusar massa när man surrar i den! Va är detta?! 2 dagar gammal, va sker!? Måste in med den snarast! Crap!

Nää kanske ska börja småplocka ihop!

26 Juli

Har kommit hem för 1 timme sen. Somna på Katarinas soffa igår, vet dock inte riktigt när! Men skönt vare! Sitter och lyssnar på snarkningar som kommer från Roger och Jonas! Linnea gör inte nå ljud alls! :) Vilken helg de varit, helt jävla klockren! Alla som inte va här PDOL missade verkligen nått!

I torsdags var festen hos Stina & Johannes, jag jobbade till 7 och sen hem göra sig iordning och dra dit! Hade väldigt trevligt! Kanske för trevligt, eftersom de gick lite väl hårt till! Jag lyckades nämligen supa bort min mobil och ena min klack på skon! Vet inte hur ja lyckades men kan ha att göra med all god dricka man fick i sig! Så bara så ni vet så har ja fortfarande samma nummer!! Bara ringa! :D Fredag va lite panik ångest när ja vakna och insåg att ja hade borta mobilen! Inte alls kul! Cykla in till Katarina på morgongen och då drog vi och köpte en ny mobil! Sen drog vi till Kittel :) Hängde där ett tag sen bara hem och göra sig redo för kvällen! :) Festen på fredag va hos mig, mycket trevligt! :) Bara bra människor! Denna dag va ja himla skötsam! Hammerfall va på listan denna kväll :) Dom rockade! Jag, Stina, Niklas och Hedblad drog oss ända fram till scenen, eller vi va väl tredje från stängslet. Helvete va de va varmt där! Gick upp sen till Gottis ingången och stod och väntade på Stina och rockade vidare där! Lova och Johnny hade de gått, vi lyckades nämligen tappa bort varandra! :( Men sånt får man som räkna med! Men dom överlevde iaf , sicken tur!

Lördagen började i Kittel med Carro och gänget :) Såpatävlingen va denna dag :) De flesta karlarna körde Borat-stil! :D Hahah! Sen skulle dom ju stänga området och vi skulle ändå börja bege oss, så jag & Anneli drog till hennes jobb där hennes alkohol var & där fastnade nyckeln i låset! Helvete! NVS fick då komma och fixa de! Fan där har ja och Anneli stått och försökt få ut nyckeln men med inga bra resultat, han kommer där tar i nyckeln och ute! Va hände liksom!? Jajja, bara himla tur att de löste sig! :D Jag for till Katarina och kände mig sliten! Duschade och vänta på att Linnea och Roger skulle dyka upp så jag kunde få min alkohol och hämta lite snyggare kläder! För såg ut som kom och hjälp mig fast ingen kom! HARDCORE SUPERSTAR va på schemat idag! Helt jäkla klockrent! Dom va underbara! Känner ju att man vill ju inte alls duscha för autografen sitter på armen! Näää nu orkar ja inte skriva nå mer.... Kanske blir uppdatering nån annan dag!


20 Juli

Helgen har vart himla kul! I fredags drog jag till Älvsbyn för att dricka lite vin med Mari och sen dra ut på öltältet :) Vart som vanligt, för mycket dricka men inte gör de nå! :D Träffade massa trevliga människor och hade de duuunderbra! 
Lördag vaknade ja tidigt, 8.45! Steg upp drack lite te med Mari sen drog vi till Vistträsk där de var auktion! Bakis och jävliga var vi, men vi höll ut bra tag. Sen var de grillen och maaat som hägrade! Sen drog festen igång och Lova kom, då fixade vi oss klara så man inte gör de i fyllan! För man tror alltid att man sminkar sig så hiiiimla fint i fyllan! :D De va himla kul att Lova kom och va med oss! :D Har lääängtat att festa me den bruden! Visst va de bra!? :D Sen dök äve Katarina upp och grillröken luktade! :) HAha! Vi lyckades även övertala Sofia att dricka (hon va lite sliten från fredagen) Vi insåg att vi hade jävligt bra övertalningsförmågor! :D Sen kring 10-11 tror ja att vi drog ut och hade jävligt kul! Lyckades tjäna 100 spänn så kvällen va ju räddad! Jag tycker att detta med öltältet var en hit! Jag älskade de! Sätt upp de till nästa år med! Helgen va klockren!








































15 Juli

Lööööning idag :) Finns de nått bättre, ehhh nej! :P Har betalt räkningarna så nu är de gjort :S Dock inte alls lika kul! Massa cash bara borta sådär :( Men men... Har även idag köpt PDOL biljett och alkohol för helgen :) Känns som om ja hunnit med mycket. Har ju faktiskt haft en hel arbetsdag också, och inte nog med de så har ja vart i Norrfjärden och monterat köksskåpar. Snart är de kanske klart huset så dom kan flytta in snart :D Kommer att blir suuuuperfint!

Nu är ja jätte trött och nyss diskat! Jag hade duuundermycket disk, och dom som känner mig så brukar inte fallet vara så. jag brukar vara ordningsam, men i veckan har de vart slapparveckan. För ja har även haft kvar tvätten från förra veckan i ikeapåsarna samt helgenskläder med! Detta är skandal, allt är ju rent men har inte alls orkat. Men man kanske får unna sig ibland, eller va säger ni?! :D

Näää nu ska ja nog ta en cigg och sen blir de att sova kudden! Ska ju orka med ännu en jobbar dag imorrn!

God natt!

12 Juli

Gårdagen va lyckad! Va i Boden med Stina & Katarina. Vi drog festen hos Stinas mormor. Drog på farmen kring halv 10 har ja konstaterat! Just nu känner ja bara att ja är himla trött och sliten efter gårdagen! Vill sova nu men känner att de är lite tidigt, tragiskt nog! Men ändå ska jag snart sova måste ju upp tidigt imorrn!

Har även dunderstrulat på jobbet ihelgen, och inte alls förvånat!


Jag känner mig jätte kluven om hur ja ska agera här framöver! Ska ja ta denna diskussion? De är massa tankar som snurrar i min hjärna. Eller ska ja stunta i hur ja känner och bara försöka gå vidare? Nej, de känns ju inte heller rätt. Men jag vet att ja får ju då inte nått slut på detta bara genom att tänka själv! Varför ska allt vara komplicerat och tjorvigt, i hate it! Men vem har sagt att de ska vara lätt allting!?!? Jag får bara en känsla- osäker!


 


10 Juli

Har nyss vart på Sunes med Katarina! :) De va himla gott och sen så hade vi ju planerat att dra en Sunes denna vecka. Är fortfarande lite krasslig och känner att ja vill bli frisk, varför ska den finnas förkylningar och en sån massa skit?!! I Hate It! Så nu har vi (jag å katarina) bestämt oss för att dra till Vistträsk och sova där till imorrn och imorrn dra vidare på äventyr i Boden! Mamma håller i dunder medicinen! Jag bara måste ha!!! Så nu måste ja snart börja packa min bag! Och känner att de kommer blir jobbigt, för alltid har ja samma problem när de gäller att packa för att fara nånstans. Lyckas alltid ta med mig en massa strunt!!

Jajja, good luck to me!


Vi ses i dimman imorrn :)



7 Juli

Har vart lite trött och sliten efter helgens bravader så har inte hunnit uppdatera! Men tänkte att nu finns de inte så mycket att göra. Allt på tv handlar om Michael Jackson, inte för att ja hata han eller nått. Kanske inte var ett äkta fan, men känner lite att många tyckte inte alls om han när han levde men nu helt plötsligt saknar alla han och gråter för att han har dött! Tycker inte att de är riktigt så de ska vara!

Tillbaka till de ja skulle komma till, helgen va underbar! Har vart i Kallträsk hela helgen och kul som fan har ja haft. Måste hålla med Stina att de har med människorna att göra! Måste helt klart göra om detta innan sommaren är över!


 


























2 Juli

Åh har nyss sett Armageddon, och hur än många gånger ja sett den filmen så lyckas ja med att gråta mig till döds varje gång! Fattar inte!? Jag vet ju hur allt slutar och hur de går, men ändå ska ja böla! Den är iaf himla bra!



Har efter jobbet idag vart å spelat beachvolley, de va himla kul! :D De va jobbar polare till Katarina och sen va de ja å Robban! Detta måste vi helt klart göra om tycker ja! Jag å Katarina va även hurtiga igår, va å spelade badminton vid kommunhuset ! Nää nu ska ja sova kudden! Om dom nu vill stanna i sängen idag! Vaknade imorse av att alla mina kuddar låg på golvet. Vem vet va ja har sysslat med?! Jag va väl arg på dom kanske! :P Hahaha!

Sov Gott!

RSS 2.0