Staden som aldrig sover!

Igår efter jobbet for jag & Angelica till Medis för att möta upp Daniel & Richard(?) som redan satt där på torget och förtärde alkoholhaltiga drycker :D Vi beställde lite mat och vin och hade de väldigt trevligt :) Senare vid kl 6 kom Simone och när hon väl kom så skulle pojkarna dra vidare. Så där satt vi ett härligt tjej gäng och surrade om allt från himmel och jord :) Rosé vin och sol är juu helt underbart! Men där vid kvart i 9 började vi röra oss hem till våra egna krypin för att alla se Melodifestivalen, Fan va bra att vi tog oss vidare :D Jag satt och prata med världens bästa Hanna och vi satt och diskuterade om va fan skulle man gjort om han inte tog sig vidare?!


Jag saknar att inte ha mina bästa så nära mig! Ni skulle göra mycket, har haft 2 tunga veckor nu. Men jag hoppas detta vänder snart. Nu har jag iaf börjat komma ut :) Har en kille på jobbet som heter Philip och tackar verkligen honom, han ger mig sååå mycket energi och jag blir så glad av att han är där. Snart är han där på heltid och då kommer de bli lajbans :) Han kommer att få igång mig, och inte bara mig utan resten av styrkan! Helt fantastiskt person.

Nu ska jag käka lite och sedan se lite OTH :)

Lääängtar till Katarina kommer, en hel helg med henne kommer bli jätte bra! Skynda skynda hit! ;)


Bilägare, nej inte längre!

Numera är Fröken Johansson inte längre bilägare. Min lilla lila pärla tillhör inte längre mig! Kommer att sakna den, saknar faktiskt att köra bil mest nu faktiskt. Man ser verkligen hur beroende man varit av bilen. Inte nu för att man behöver den lika mycket längre. Här i Stockholm tar man sig fram när som helst och hur som helst. Så inte på det sättet men de är ändå kul att köra bil ;) Ni kanske kommer att se den fortfarande i Piteå stad, fast jag tror den skulle ner till Gävle också. Men se ni den tänk på mig och vinka glatt till min pärla ;)





7 Maj - tiden rinner förbi!

På Mari´s begäran så uppdaterar jag nu ;) Hon måste ju ha något att läsa :) Förra helgen var de Valborg, och de spenderades på Värmdö hos söta Angelica :D Vi åt grillat [som jag suktat efter det i detta fina väder], dansade, spelade kubb och drack en massa goda drycker ;)

Under resten av veckan har de faktiskt inte hänt så mycket, jobbat på som vanligt. Eller jo förresten, jag var ju på kurs i torsdags på Heron City. En Gilla-Willys kurs, inte nu för att jag inte eller våra arbetare inte gillar Willys men den heter så och handlar om kundbemötande :) Väldigt kul, kom närmare min ledningsgrupp och de va kul! :D På kursen befann sig andra Willys ledningsgrupper.

Bjuder på lite bilder från helgen :)

     


Mitt vinnande lag ;)

     


RSS 2.0