Lediiiig

Idag har jag en ledig dag, känns skönt så hära efter 7 dagars hårt arbetande :) imorrrn blir de jobb och sen ska jag hem till min lägga. De var ju som sagt ett jävligt bra tag sen man var hem dit. Så de blir att vara hemma till torsdag eftermiddag börjar jobba då igen. Händelser i helgen då? I fredags jobbade jag till 9 och sen hem och gjorde inte mycket. Lördag så jobbbade ja till 5 for hem och sen var jag och Lova och körde lite fyrhjuling, eller hon körde crossare :) Vi var till Djupträsk och satt där och surrade lite i solen :) Sen körde vi hem, bestämde oss för att vi ville hitta på nått, så jag käkade en macka sen for jag till lova. Väl framme åkte jag på att vara chaffis, inte gjorde de nått för de var ju fiiin fin bil jag körde :) Impala -65 V8 8,5 liters kärlek (som Johnny sa heeeela kvällen till alla) hahhaa! For till piteå och körde all night long. Var hemma kring kvart i 5, upp och jobba 12. Gode trött var ja! men de gick ändå :) Söndag: Jobb. Sen var ja såå jäkla trött så jag somnade tidigt framför tv :)

Är sugen på att hitta på nått idag men vet inte riktigt vad än! Får brainstorma :D som monkan alltid sa :) hehhe!



....skynda dig ut....

Sjukling i vackra dagar

Nu var man hära igen, jäkla skit! Har gått och blivit krasslig IGEN! Mycket passande till personalfesten på lördag. Men jag håller på att kurera mig allt jag kan :) Citronvatten & Alvedon hit och dit! Och de är ju suuuper passande till det vackra vädret som ÄNTLIGEN kommit till byn, mamma surrade nyss med att jag skulle komma ut och sola med henne. Och visst skulle de var skönt. Men inte när man är sjuk juh! :( jajja, inte klaga mer....

Saknar min säng, bäddsoffan är inte så skön asså :( Men inatt gick den bättre att sova i, jag och mamma kirrade en tjock madrass till den så den inte är så hård, bra! Vad händer annars då? hmm? Jobbar mycket, lite synd faktiskt hade varit roligt om man kunde ha hittat på nått kul med massa polare :) Men nån dag går ju säkert bra! Åhh, kom att tänka på att Anneli har ju blivit mamma igen :) 4 kissebäbisar har de kommit ur Tjockis :) Grattis Grattis! Snart är de ju Emmas tur för första gången men de går nog bra, de blir då säkert inte som då Räven fick :) hahha, lyckades med en liten kisse !

Jag vill utomlands... Är sugen på att höra med min syster om man får hänka på :) får se!


Puss puss

...I väntans dagar...

RSS 2.0