Jobba med nät

Ni får ursäkta att jag inte uppdaterat på länge, kamera laddaren har varit hemma i Nybyn! Så nu är den hämtad! :D Det är ju alltid roligare med bilder än bara skriva massa långa meningar :D  Så nu kör jag lite av bildregn, ska försöka hinna med allt imorrn! Har massa bilder på mobilen också... Imorgon mina vänner! :D
Nu får ni ta att hårnätet syns med, dom mörka som vi fått av skolan gick sönder så vi fick ta dom blonda!
Dagens modell; Vackra Simone! :)

Studio foundation bas med red lips!

Idag har vi jobbat med studio foundation bas (torr svamp) med näs korrigering. Gick faktiskt himla bra, tränade senare på att göra röda läppar! För tjejer där ute, jag kan säga det är inte lätt! :D
Träna, träna! Beverly tyckte verkligen att jag fick till det, hon var verkligen nöjd med resultatet :) Känns himla bra!
Ikväll ska vi göra Oasis på hårstylingsutbildningen... Har himla rolig inspiration till ikväll, hoppas bara att resultatet som redan finns i mitt sinne kommer ut när jag ska göra detta! :D
Hoppas jag kan få till det :) Ska lägga upp resultat senare! :D

- Torsdag!

Shit, dagarna bara rullar förbi! Jag hinner inte med!
Jag kör in ett bild regn nu med massa bilder bara! Kanske hinner skriva lite ikväll, tänkte dra iväg en sväng. Måste inhandla saker för imorrn :) Praktik, väntar!
Ni är helt fantastiska tjejer! Tusen tack för att ni ställt upp :)
Älskar Angelicas läppar! Fick bra beröm på dom av Beverly :)

Mitt huvud känns överfullt!!

Ojoj, dom här 3 dagarna har gått fort och dom har varit jobbiga! Mycket att ta in och man är ovan att sitta och lyssna och plugga såhär. Det var ju som sagt väääldigt länge sedan man gjorde det!
Men jag är ändå taggad till 1000! :)
I måndags så var jag på skolan kl 10, då var det en massa info som skulle meddelas! Det tog ca 4-5 timmar, hjärnan var lite mör. Efter det fick vi våran sminkväska, kollade så allt var med och sedan fick vi fara hem. Så jag drog hem med bussen och lämnade av makeup-väskan för att hämta väskan som hårstyling produkterna skulle sättas i. Sedan var jag tillbaka på skolan 17.30 och då hade vi kursen för det. Fick alla grejor och vi startade direkt! På schemat var värmespolar! Gick bra :) Dom sa att det syns att jag hållt på med hår :)
Tisdag: Första dagen för makeup, vi lärde oss hur vi skulle sätta basen och ögonbrynsplockning. Låter som att det var lätt, men det är mycket som man ska tänka på... Nu studerar man alla som har felplockat ;)
Dock var det lite svårt att bedöma hudtonen och undertonen. Men man är ju här för att lära sig.
Sedan for jag hem för att byta väska för att sedan gå till skolan igen och dra igång med hårstyling. Idag var den första dagen vi skule ha modell. Jag hade turen att fina Simone ställde upp :) Himla vacker kvinna!
Onsdag: Idag på schemat så var det fortfarande basen som skulle göras samt att arbeta med Mineral Foundation som är av puder. Gick sådär, krångligare om man ska få det fint och jämt.Alla med problem hy blir svårt att sätta snyggt nu iaf med denna produkt tycker jag. Kankse ändrar mig längre fram, vem vet?! :)
Jag är trött och sliten ska läsa lite av sista läxan innan lite ledighet. Det har varit lite sömn och mycket intryck att ta in. Ska sova lite längre imorrn tror ja! Johan har ringt och väckt mig ni i 2 dagar och det är bra. Har varit stendöd! Nu gäller det bara att hinna boka alla modeller som MÅSTE vara med på alla moment! Om jag inte hittar nån så får jag väl gå på stan och ragga upp kunder...
Simone
Fina Simone

Back in town!!

Sådär ja. Nu är jag tillbaka i den stora staden med stort S, Stockholm! Nu kommer jag at befinna mig här i 4 månader. Utbildningen som jag velat gå sedan gymnasiet är nu högst på listan! På måndag den 9 januari börjar utbildningen. Så i nån vecka framöver kommer jag att hänga på Söder och utbilda mig!
Hur känns det då?
Just nu känns det oerhört ensamt, sitter i en lägenhet som är stökig. Hyresmannen jag hyr den av har inte rensat ut alla sina saker, han och hans familj kommer imorgon och ska rensa. Han frågade till och med om jag kunde köra bil med släp. Till vetskapen är att han inte har alls körkort och han och nån kompis ska köra allt, men han kunde inte heller köra med släp. Känslan han förmedlade då var att jag skulle köra. Och det har jag absolut inte göra! Hur tänkte han där?!!?  Jaja... sa att jag inte alls kört bil med släp nå mycket så jag var inte alls duktig. Detta var en lögn! Men känner inte att jag vill vara chaffis åt honom!
Så vad har hänt det senaste halvåret;
Herregud, de är en massa! Slutade mitt förra jobb, sa upp mig på dagen och for hem samma natt! Åkte från Stockholm med syster & hennes kille! Sedan flyttade jag till min bästa Katarina. We became roomies! :D Bodde tillsammans i nästan 2 månader tror ja det han bli :) Drog till Norge på fiske semester med min familj som jag inte gjort på jättelänge :D Så det var hur fantastiskt som helst! :D
Jag började om att jobba på Willys i Piteå :) Saknat mina polare där ;D Sedan flyttade Katarina till en jobbarkompis och jag var tvungen att bege mig med mitt flyttlass till mor & far. Vilket inte gjorde nått för jag började med att vara husvakt åt deras hus för dom skulle fara iväg på semester i 5 veckor :D så till oktober var jag husvakt :D Eller husvakt och husvakt?! Det går ju att diskutera ;)
Under denna period träffade jag mannen i mitt liv ;) Hjärtat, the one and only Johan! ;)
Allt känns så fantastiskt med denna man! Är enormt lycklig och glad att jag träffat honom! Bor med honom i en liten by, Nybyn. Citerar Pappa; Johan är anledningen till att du kommer att stanna här uppe! Han har sååå rätt! Plötsligt händer det! Så sägs det, och jag tror det! Ödet fick bestämma nu!
Under denna tiden hade jag även planerat att gå denna utbildningen som jag nu ska börja. Jag har fått en till fantastisk familj genom att ha träffat Johan, hans familj är helt underbara! I november så olyckligtsvis råkade jag ut för en olycka på jobbet. Det small till i ryggen och sedan dess har jag varit sjukskriven. Inte alls kul när man är van att jobba på som en galning! Att gå hemma är inte en fröjd, förstår inte att vissa människor vill göra det frivilligt. Ber till Gud att den snart blir bättre :) Gör mina övningar osv.
Vi spenderade julen hos både min familj och Johans familj. Mycket mysigt! Dock hade jag väldigt ont i ryggen under jul och nyårsveckorna!
Så nu är jag här!
Blev stressigt värre nu när jag skulle ner. Hade en annan lägenhet fixad[trodde ja] men icket. De va bara bullshit. Så är det nån som kontaktar Er från London och vill köpa eller sälja saker, var uppmärksamma. Låter himla bra, men det är bara lurerier! Be careful!
Så allt gick så fort, Johan for till Umeå för att jobba söndag och trodde att jag iaf skulle hinna träffa han innan helgen, men redan måndag kväll så var jag tvungen att boka flyg till Stockholm.
Väldigt tråkigt att inte hinna säga hej då! Tur att det finns telefon.
Näää, nu tror jag att jag måste sova!
Saknar dig hjärtat!

RSS 2.0