Är VERKLIGEN

dålig på att blogga har man ju insett STORT!

Idag vaknade jag tidigt, har väl en väckarklocka i kroppen som säger att jag ska upp. Det blir fan så då man jobbar. Igår var min vän Robban hos mig vi surrade hade skit kul, han spelade lite gitarr och vi sjöng ut våra härliga röster :) Sen var det min tur att testa guran :) Det artar sig, men inte med dom stormsteg som jag skulle vilja :) Kan ha att göra med att man kanske inte har riktigt tagit sig tiden så mycket, vilket är jävligt synd!! Måste skärpa mig nu, bra att Robban kommer och rycker upp mig ur hålet :) Han for hem kring 2 efter att jag slumrat till 2 ggr i soffan. Stackaren som fick köra hem i kylan. Gick och la mig, och vakna typ kring halv 9. Hoppade i duschen och började göra mig iordning för att bege mig till my home town. Gjorde först några ärenden åt mor och sedan gasade jag min pärla till V-träsk :)

Kör in på Lovas går, vill nästan springa in av saknad av henne. Nelly söta hunden möter mig vid dörren, och jag beger mig in i köket ger Lova en så kallad bamse kram och GRATTIS! Magen var man ju tvungen att känna på också :) Vi surrar och har som alltid jävligt kul när vi är med varandra, drack lite kaffe och sen kollade vi på bäbisrummet som dom håller på att göra om :) De blir nog bra inom sin tid Lova! Det finns ju ännu tid :P Sen kommer mannen i huset hem, blir chockad där jag sitter på kökssoffan. Rött hår, det var inte väntat :) Hahha, Johnny är rolig han! Klockan börjar närma sig 3 och dom ska på middag så jag ska börja fara hem till mor och far. Väl i köket hos Lova ringer Emma och Danne och undrar om jag är hemma, jag sa: Nej inte än men är på väg :) Emma: Bra, för jag är pissnödig och behöver låna toa :)
Så jag kilar hem och hinner inte mer än nästan komma hem så dyker dom upp, lånar toan och röker en cigg med danne sen börjar dom sin färd mot Emmas mormor och morfar.
Min mage kurrar som fan vid detta laget, är inte så konstigt om man inte ätit nått på hela dagen, så vi börjar med käk. Gott som fan, det var inte igår man åt lax. Är väldigt trött sen så jag tar mig en taktik vilning innan idol. Anneli ringer och väcker mig kring halv 8 och undrar om jag vill se idol med henne och då säger jag att jag är ju i V-träsk och att de blir lite svårt. Då får hon veta att alla brudar lämnat Piteå stad och är på annat uppdrag. Stackare! Men tur att Daniel var hemma med dig :)
Så nu, hmm? Väntar på att Heroes ska komma hem så jag kan se det. OTH var jävligt bra, KG du hade rätt! Gossip nice shit!

Undrar om min bror kanske vill sova snart förresten, har occuperat hans dator :) Nja, han klarar sig nog :) hehhe!

Blir att fara hem till läggan imorrn, mamma och pappa kommer på söndag och pappa ska hjälpa mig med lite saker i läggan :) Blir kul att äntligen ha det som man vill ha :) och jag står för famlijemiddagen...


Skulle behöva ta tag i träning också, KG min vän!!! TVINGA MED MIG!!!

Och Carro den fuskisen som far till Thailand på måndag. Konsum gänget får ligga i solarium i hela två veckor om vi ska se ut som dig när du kommer hem :)

You are loved and we will that you arrive very soon!

RSS 2.0