Gossip Girl Marathon!

Har nu tagit upp min tv serie nu igen! Har som sagt missat massor, sitter nu å väntar på ett avsnitt som ja missat att ladda hem!! Bajs! Hur kunde ja de???! De är ju frågan!

Dock har ja missat nu när ja sett på alla avsnitt att min vän Katarina försökt få kontakt med mig!! Annu mer BAJS att ja missade det! Hon stack ju till Danmark i söndags och hade jätte gärna viljat få nått ord med henne. Men de kanske hinns med imorrn! :)





Dagen!

Idag har ja jobbat, skulle egentligen börja 12 men började 9.15 istället. Va dock ganska trött imorse när Lena ringde. Somnade efter 2 och vaknade 5 imorse och hade problem med att somna om :S Inte kul alls! Har haft sömn problem nu länge, hoppas att de ger sig snart så man kan sova en hel natt så man är utvilad!

Imorrn blir de att hjälpa Emma att flytta lite saker som tillhör Danne. Så ska snart ringa och höra när vi ska dra igång.


Emma & Jag

Sen kanske jag hinner hitta på nått med Stina med :)


Jag & Stina


Go-Away Party & Dop! :)

Fredagen började med att fixa Katarinas jeans, sen började man göra sig redo för hennes Go Away party. Anlände till henne kanske kring 5, efter att väntat på att Tomas väldigt länge! Skulle bara ta 10 minuter från djupviken men de jävlades för han. Så vi började dricka go dricka :) Sen kring 6-7 började resterande folket att strömma in :) En väldigt kul kväll, synd att man inte kunde följa med ut, men kände att ja ville vara kry på Alvas dop!

Så nu kommer vi till lördagen. Dop var högst upp på listan! Vaknade 8 [ja vet, tidigt som fan! ] De va bara att börja göra sig iordningen igen, kände inte tagget sådär så tidigt! Kring 10 började ja rulla från Piteå stad till Lappurträsk! Hjälper henne med håret och sen gör ja hennes lilla syster Emma fin i håret med :) Tur att man finns ibland! :P Klockan 3 far Lova, Johnny & Alva ner på byn, jag och Emma stannar och surrar lite! Halv 4 rullar vi ner på byn! Snacka om att Alva tösen va sööt under hela dopet. Det va nog spännande att se på allt folk som satt dära, så sen började hon prata massa :)

Idag söndag har jag färgat min mammas hår & hon färgade mitt. Känns himla skönt att bli av med utväxten. Finns de nå fulare än utväxt? Neeej, inte de!



 


Tomas& Katarina



Jag & Stina


Emma & Mari


The Girls


Charlotte & Anna


Mikaela & Lena


Katarina, Robban & Emma


Lollo & Charlotte


Prästen, Johnny, Alva & Lova


Lova , Johnny & Alva


Tårtorna


Miiin Goda Macka!!!


Lova


Jag & Emma


Alva :)

...

Go-away party för Katarina ikväll, taggad!

Dop för sötisen Alva imorrn!


Gossip Girl!

Vaknade till min förvåning kring 8 imorse! Jag gick ju inte i säng förrens efter 2 och ändå vaknar jag å är helt pigg! Hur kan de komma sig??! Vad kan man göra åt de då? Jo, läsa Gossip Girl :D Har vart ett tag nu som jag har haft uppehåll från att läsa, men fattar faktiskt inte hur ja har kunnat slitat mig från dom böckerna!! Helt underbara! Läste ut den 6:e boken nyss och blir kanske inte idag att börja på den 7:e boken. Har så mycket annat ja ska hinna med, men kankse en snabb kik på hur den börjar :D Jag har ju tid sen också. Det är ju 12 böcker att läsa!


Laddade även hem massa ansnitt av serien Gossip Girl samt One Tree Hill igår [därtill varför ja la mig så sent] Blir att ta nått marathon där snart med. Har haft alldeles för mycket på gång när man totalt missat att se typ 8-10 avsnitt av varje serie!! Fy fy på mig!


Nu väntar ja bara på att Katarina ska dyka upp!



Bemästrade symaskinen!

Jag lyckades fixa symaskinen, jippie ;P Efter om och men, så bytte ja synål och till min förvåning så funkade den att sy i jeans med :) BRA! Så äntligen har ja fixat Katarinas jeans. Hon kommer imorrn efter hon vart hos frissan och fixas till sig snyggt i håret ;) Hoppas till GUDARNA att hon blir nöjd, annars vet ja inte vad ja tar mig till. Tänkt om hon blir massor missnöjd och tycker ja förstört hennes jeans :S! ???


Trött!

Katarina & Stina for för ett tag sen. Har färgat Stinas hår och sen skulle ja hjälpa sy några saker åt Katarina. Men symaskinen ville inte samarbeta riktigt. Synålen gick sönder :S Bajs! Och sitter nu å funderar på om dom synålarna som finns att välja mellan går att sy med! Hmm? Får se va min smart hjärna kommer fram till. Kanske inte så mycket för tillfället för ja är sååå trött!!

Goaway party för Katarina imorrn. Hon ska nämligen lämna Sverige och bege sig mot sydligare grader, nämligen Danmark! Där våren nog börjar blomma! Kul för henne! Men mindre kul för oss här!

Sen dop för lilla söta Alva på lördag :D Ser framemot de som fasiken! Ska bli så kul!

Nä om man ska ta å lägga sig i soffan å fundera, samtidigt som tv surrar! :P

Tidsfördriv!

Nää har inte tid att sitta hära vid datorn och fördriva tiden nå mer, måste ju hoppa i duschen å fara på jobbe!

Luleå Tattoo Convention 2009

Lite blandade bilder från helgens bravader!



Poppe, Robban, Jag & Stina



Jag & Stina


Folket på mässan!


Jag & Malin


Robban, Jag & Stina! :D




...

Jobbat idag, dom sista timmarna vara oändligt trååkiga! Jag och Carro hade inget att göra! Fatta de är inte ofta!? Så jag bestämde mig för att handla trisslotter :) För hela dagen idag har kunder handlat de och de kändes som att de va meningen att ja skulle också göra de. Handla 5 trisslotter vann på två och fick tre nya :D Dock inte vinst på dom! Men de va himla kul att skrapa, inte igår!

Har även fått ett mejl från Malin som undra vad den söta brunhåriga tjejen hette som ja va med på tatueringsmässa :) De va ju Stina såklart! ;) Fatta kul om vi hamnar i en tatto tidning :D Blir att lägga pengar på den när den kommer ut. Kommer dock inte ihåg va den hette nu, men Stina har säkert koll!

Näää nu blir de att sova sängen har inte sovit bra på flera dagar nu. Har JÄMT vaknat kring 6-7 på morgonen och inte för att ja gått och lagt mig tidigt heller! Hoppas på bra sömn inatt :D


Grattis Robert :)

Btw, Emma allt kommer nog att blir bra! Du är ju stark! ;)


Test från Facebook!

Loves to joke. Attractive. Suave and caring. Brave and fearless.Firm and has leadership qualities. Knows how to console others. Too generous and egoistic. Takes high pride of oneself. Thirsty for praises. Extraordinary spirit. Easily angered. Angry when provoked. Easily jealous. Observant. Careful and cautious. Thinks quickly. Independent thoughts. Loves to lead and to be led. Loves to dream. Talented in the arts, music and defense. Sensitive but not petty. Poor resistance against illnesses. Learns to relax. Hasty and trusty. Romantic. Loving and caring. Loves to make friends .

Vissa saker stämmer ju faktiskt!


 

Jag..

undrar när min vän Robban dyker upp. Han skulle egentligen se Singing Bee med mig men han har inte ännu dykit upp! Han kommer väl kanske sen :)


Utmanad nr 1

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?:
Catrine
2. Ett ord på fyra bokstäver: Cats
3. Flicknamn: Caroline
4. Pojknamn: Clas
5. Yrke: Chaffis
6. Färg: Cerise
7. Klädesplagg: Chiffongtröja
8. Mat: Citronfiskpinnar
9. Sak i badrummet: Citronfärgad ögonskugga
10. Plats/stad: Chicago
11. En orsak att vara sen: Chaos
12. Något man skriker: Chasíe
13. Film: Changeling
14. Något man dricker: Citronvatten
15. Band:  Crashdiet
16. Djur: Chimpans
17. Gatunamn: Cedervägen
18. Bil: Citroen
19. Sång: Cant stop the rain - Cascada

Jag utmanar : Katarina, Anneli & Stina


Utmanad nr 2!

Regler: Varje spelare börjar med att skriva sex ÄRLIGA saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag skulle vilja gå ner lite mer i vikt. Är absolut inte nöjd med vad ja väger nu! Men de verkar ju mot bättre tider, vilket är bra :)  

2. Jag har faktiskt lite städmani. Jag hatar överallt annat att ha saker framme och ha stökigt. Visst händer de att man har de nån gång men de är faktiskt inte så ofta. Disken ska då absolut va bort om de ska komma och hälsa på folk!

3. Jag är lite av en shoppaholic! Trycker mycket om att handla saker, de kan vara vad som helst egentligen. Inte alltid bra för plånboken! :S
 
4. Jag önskar att man ibland va länge än vad man är. Fan 162-163 cm är inte roligt! Man känner sig som en pygmé! 

5.  Jag älskar dofter. När ja tänder ljus så ska de vara doftljus med massa goda dofter :) När de gäller parfym är de samma. Har en drös med parfymer, inte för att de gör nått för man kan ju variera mycket :) Eller nu tror ja bara de är 5 för tillfället! :D Att de doftar mycket är ett MÅSTE!

6.  Ibland klagar ja faktiskt, men jag tycker faktiskt att de ibland är ganska kul att tvätta. De är så roligt att få dofta på fräscha kläder och sen hänga up dom! Jag är nog inte helt frisk efter allt! :D


Utmanar : Anneli, Katarina & Stina


Inspirationen...

är inte rikitgt på topp nu! SKulle verkligen vilja att de bara sprutade ideer från min hjärna! Vill så mycket fixa fint i mitt kök men när jag väl kommit på hur ja vill ha de så finns inte sakerna eller så kostar dom multum!

Är inne på lite orange och grönt? Men sen är de dött!!







Rock on!

Nya inköp!

             



Visst är dom underbara? :D Längtar tills dom dyker upp!

Sol å värme!

Nu har ja kommit hem, har vart med Katarina hela dagen/gårdagen. Vi kom på igår att vi skulle ha Disney film-time :) Så vi drog till Katarina och började tanka massa roliga filmer :) Sen somnade ja som vanligt (de är sällan jag kan hålla mig vaken asså! ) Vaknade imorse av att massa stora truckar skrapar vägen utanför Katarina & Tomas, dom sover vidare men de kan inte ja! Så jag sätter igång filmerna igen :) Vi drar senare ut på stan och jag hittar en fine jacka :) Linnea fynda till hon med :)

For sen tebax till Katarina där man blev bjuden på maaat :) Kött-wok med ris! Muuums ;)

SÅ nu sitter ja hemma och har fixat min boxer, äntligen! Va tyvungen att fabrikinstallera om den. Och idag när ja pratade med Tele2 så trodde han att ja va typ dum i huvudet och inte kunde ett smack! Vissa tror att bara för att man är brud så är man dum i huvudet?!!! Fördomar!


Va ju i Rättsel ihelgen med, och de va skita kul! En bild säger mer än 1000 ord!


Har även hunnit med att träffa min vän Lovisa och den underbara Alva :) Hjälpte henne även med att möbler om deras vardagsrum och de va himla kul, och resultatet vart ju skita bra! :P

         




Rock gänget på lördagen! :)




Söööta Alva! ;)

Grymt laddad!

Sitter nu vid lillebrors dator och lyssnar på bra musik, gör en ännu mer taggad/laddad för kvällen och helgen :) Har hunnit duscha och fixat mitt hår, ska snart ta mig nått att äta, känner att magen vill ha de nu! Väntar på att Linnea & Ullis ska dyka upp till Vistträsk så vi kan fara snart, emn dom är typ 3 timmar bort dock! :( Bajs! Börjar blir lite trött, har vart vaken sen halv 8 imorse. Min bror va inte så smygande när han steg upp så jag vaknade och hade jätte problem med att somna om så de blev ju inte att sova nå mer :( Jajja, men ja fick börja göra mig iordning då iställe :)


Taggad som fan!

Truddelutt på gura!

Kg, truddeluttar på guran medans Robban ligger på mitt golv ovh jag sitter framför datorn och lyssnar febrilt! Mycket vackert :) Katarina har hjälpt mig med lite rocktema hon har tillochmed skissat massa rolig bilder på mig :) She is a very good.

Blir att packa massa saker till imorrn, då jag ska far hem till Vistträsk och sen vidare till Rättsel på fredag :)

Fasiken såå jäkla taggade ja är!


Nu studerar Katarina och Robban hur The Calling - Were ever you will go!  They are good!


Shoppaholic, ooohja!!

Har vart i Luleå idag och shoppat med Katarina :) Gick väldigt bra och mycket pengar förbrukades det! Men de tyckte ja att jag var värd! De va länge sen man riktigt shoppade, ibland blir de ju stan och så hittar man ju lite småtjafs (som ändå alltid är behövligt). Dock så hittade ja inte de ja ville ha. Hade bestämt mig för ett linne som ja såg på H&M hemsida och hoppades massor att de fanns på Divided i Luleå, men icke att de fanns:( Catrine lessen! Jajaj men fick massa annat kuligt :) Vart lite lessen för tröjan/jackan jag hittade på Carlings att den inte fanns i rätt storlek. Men tjejen som jobbade fösökte att få tag på den åt mig ringde till Piteå & Skellefteå, men gav tyvärr inte så mycket. Måste ha vart mer människor som tyckte om den!

Kom hem kring 5 och va bara att snöra i sig lite mat och sen pallra sig till Korpen och boxas lite :) Bra program idag :) Jag & Kg fattade inte hur tiden kunde gå så fort.

Jajja, nu ska ja fortsätta och se Project Runway!

Designar vidare!

Ps. Hoppas att de gick bra för min syster idag när hon skulle flyga från Australien. Hörde att de va orkan dära. Hopefully se made it to New Zeeland!

Stan med Katarina :)

SItter nu och väntar på att å fara och plocka upp Katarina, vi ska nämligen göra Lulestad osäker idag :) Eller först ska hon på ett möte i Gammelstaden. Åhh länge sen va for bara för att shoppa, sist de va nog när ja följde mor å far till umeå tror ja. Jajja, nu måste ja fixa lite saker :)  



Fulla å tokiga!

Bra låt!

One Less Reason - Life in a way

And tell me about the one who broke your heart
Tell me about when the day was through
Did you feel like you?

All the things that you wished you had said
Lingered around inside your head
Until you were dead
Yea

No it's just been so long
Since I gave my heart away
But I was going to today

I was gonna pick up the pieces and put them away
Say goodbye to all my mistakes
Living the life that got in the way
Of all the plans for me that you make
Oh, you've made
Plans you've made

Waited around even from before
Wanted it all and I gave you more
Than I could afford

I chose to believe you even from the start
I could handle your lies,
You know they weren't that hard
The truth tore me apart

You said it's just been so long
Since you thought of me that way
You wanna start again today
Yea

You wanna pick up the pieces and put them in place
They resemble something they've made
Wanna make sure the lies take off all your disguises
Livin' our life in a way

I don't think
I don't think
About you
Anymore

I don't think
I won't think
About you
Anymore

You know it's just been so long
Since I let you treat me that way
I'm not gonna let you start today

I'm gonna pick up the pieces and throw them away
Say goodbye to all my mistakes
You know more then me about my self esteem
Start livin' my life in a way
That I won't think
No I won't think
About you
Anymore

...

Saknar att man inte bodde närmare Vistträsk (eller att ni bodde närmare Piteå)! Tänk så mycket vi kunde umgås då :)


   None





Lördag

Har äntligen kommit hem från jobbet och de vaaa superskönt! Kände inte alls för att jobb idag! Så snart ska ja försöka att få i mig nå käk och sen tänka ut nått för kvällen! För inte kan man sitta hemma en lärdag och tråka!! Nej Nej!


- Du är en vacker person -





Längtar till denna härliga stämning i Rättsel

Förstör min sömn!

Vaknade nyss! Ska snart pallra mig till jobbet, va dock inte så jäkla taggad. Har haft massa hemskheter i mina drömmar inatt så har sovit konstigt.

Är suuuper taggad för Rättsel nästa helg, hoppas att de blir lika bra som de alltid vart! :)

Fick mitt dopkort från Alva igår :) Så den 28 mars är ja uppbokad för dop, tjejen växer å blir stor nu, lite för snabbt tycker ja! Hon blir såå stor mellan gångerna vi ses!

Nu måste ja börja fixa mig för jobbe!


Tunga ögonlock!

Åhh fasiken, trött är man! Somna typ efter närmare halv 6 imorse. Pappa ringde för typ 30 minuter sen och väckte mig. Va tvungen att leta regeristeringsbevis papparena på Ascona´n, eller han behövde del 2. Typiskt hade ju del 1! Jajja, så de va bara stiga upp och starta datorn och beställa ett skit papper som kostar massa pengar, onödigt med andra ord att lägga ner pengar när den ska SKROTAS!!

Nä, nu måste ja dra upp persiennerna så jag får lite ljus i lägga. Kan ju va bra att vända på dygnet eftersom de är ju jobb imorrn!

Time for bed perhaps?

Idag har ja vart på stan med Stina och kollat på kläder, eller hon skulle ju handla en present till karln. Men de fixa hon gallant själv när ja lämnat stan. Fot och handla på coop, och insåg att här hittar man inte nått alls mer. Så man gick runt i ett tag. Sen hem och lasta in mat i kylen, sen snabbis få i mig lite pasta och skynda mig nu till Anneli & Danne som befann sig på Klubbis! Hjäpte dom att torka ut skåpar medan Danne la golv och Anneli målade :) Sedan dyker Katarina upp så vi surrar som vanligt och sen ska dom hem så jag och katarina far med våra bilar till hemkväll där Stina skulle möta upp oss :) Hyr 3 filmer efter om och men. Hem till mig och slår igång dom! Katarina försvinner fort efter att första filmen är klar. Stackare som inte vill se skräckisar :( Fast förstår vänne, du ska ju jopbba idag med! Så ja och Stina börja se, fast in i typ högst 3 minuter så pausar vi och tar ett snack :) Sen tar vi upp filmen igen efter ett bra tag. Detta va kanske dock inte den bästa ide´en, men men. Har man hyrt en film är de bara att se den. Så när den är klar så stjussar ja hem henne. Vi får ta upp den filmen en annan dag! Har ju hyrt i en vecka juh! :)


Sleep tight good friends!

Inspirerad!

Nu har ja suttit och kollat på massa sidor och försökt brainstormat lite om nya tatuering. Har inte kommit på så mycket , men en sak vet ja att jag LÄNGTAR! Fan de är ju typ 2 månader kvar, lääänge! Jajaj, tiden kanske bara rinner iväg, hoppas!

Imorrn blir de stan med Stina och shoppa kanske nått trevligt :) Sen kanske jag ska hjälpa Anneli med läggan och sen måste jag då handla lite mat för de är jävlat tomt i kyl och frys! Eko är de enda som hörs när man öppnar!



...

Det här kommer juu att låta lite sjuk, men what the fuck! Jag kom för ett tag sen hem från korpen, och de va sååå skönt att känna sig svettig och jävlig! Har typ inte tränat på 2 veckor så de va himla behövligt.

Så nu ska jag hoppa in i duschen!

Undra om ja ska badmintona i veckan! Hmm? Återstår att se!


- Du är en vacker person -

RSS 2.0