Sunny City!

Stockholm fortsätter att leverera värme :)
Gräset är grönt & löven påväg att slå ut :)
Sommaren är kommen in the big city!

Har jobbat i helgen, så har faktiskt inte hunnit med något annat. I fredags var jag ledig och då passade jag på att tvätta och städa på morgonen, sen mitt på dagen drog jag till stan och handlade lite behövliga saker :)
You know, makeup and girl things! Haha, nej faktiskt inte denna gång! :)

Jag har ju lovat att skriva här, men är verkligen ringrostig så ni får ha tålamod! :)
Kan bjuda på lite bilder på lägenheten iaf :)

        

  


Tekniska apparater!

Kom hem från jobbet idag och som till min dagliga rutin sätter jag igång min dator! Japp, inget konstigt denna dag, förutom att den vill inte starta!! WHAT?! PUST OCH STÖÖÖN! Vafan hände? Min hjärna började gå på högvarv, skulle ja nu sitta utan dator och tv!? Ehhh, nej! Men vet ni vad? Jag löste de iaf, blåste bort lite damm och tog till och med ut batteriet och rengjorde. Kände mig hur duktig som helst :D

Lyckades att försova mig idag, jag kom ju i tid till jobbet men jag vaknade 10 minuter innan bussen gick, så jag borsta bara tänderna och sen bar de ut på vägen. Måttlig trött och förvirrad till en början.
Min älskade lila bil kommer snart att säljas också, behöver inte Pärlan i storstaden. Men behöver massa cash så de är ju fördelen.

Jaha, och vad händer i helgen då gott folk?

Jag tror ja ska och checka av stan :)

Another day...

Sådär ja, nu är andra jobbdagen förbi, eller slutade för 3 timmar sen. Kom hem kl 20.00. Idag tillbringade jag inte i virrhetens tecken :D Allt sitter ju inte, man är ju rejält inkörd på hur de var hemma i Piteå. Beställningar och allt är ju stoooor skillnad. Vad tusan här lägger man den på förmiddagen och varorna kommer dagen efter :) Hur bra är inte de?! Asbra! :) Men alla nummer hit och dit har jag kämpat med :) 

Imorgon ska jag på kurs i Södertälje, tack och lov så ska en annan från jobbet dit och som tur var så finns de plats i bilen för mig med! Tack och bock! 

Ni vet på vilket nummer jag finns på ;) 

Ps. Ni vet denna lägenheten jag snackade om att jag sååå gärna ville ha, den som bara var över gatan till jobbet. Tror ni inte att han skickade ett sms idag och frågade om jag fortfarande var sugen på att hyra den eftersom att den han ville hyra ut den till bangade i sista sekund. Jaa ,jag som verkligen låg på för att få denna, ringde, sms och allt. Nej du passar de minsann. Jaja, skrev som de var att jag redan fått en lägenhet och kommer att stanna i den ett tag. Måste se till att få upp nå bilder så nu ser hur jag lever nu ;) 

Ciao! ;)
 


The Big City!

Nu är de snart 1 helt år sedan jag skrev något. Nu tänkte jag att jag skulle ta upp detta igen.
Mycket har hänt sedan sist, men inte nått jag ids skriva om. Inte nu för att de har hänt nått dåligt, den meningen kan missförstås. Men ni som är viktiga vet ju redan allt i mitt liv ;)

I torsdags städade jag ut min lägenhet i Piteå och Mamma & Pappa började sin 100 mils resa ner till Stockholm. Jag rymdes inte i bilen så jag tog flyget på fredag vid lunch. Så nu sitter jag här ensam, mina föräldrar for hem för några timmar sedan. Usch! De va inge kul faktiskt! Men de löser sig.

Nu har jag städat och donat på här, men vi fick upp mycket. Tusen rosor och massa kramar till mina föräldrar som alltid ställer upp!! ;) Guld värt!

Imorgon ska jag ta och kolla hur länge det tar att ta sig till jobbet.

På återseende...

RSS 2.0