19 April

Helgen har vart superkul! :D I fredags tog jag de allmänt lugnt, somnade tidigt. Lördag var jag på stan med Caisa och jag shoppade loss :) Sen på kvällen blev de party så jag drog till Tommy där festen var igång! Söndag var lugn, trött och sliten. Ikväll blir de lugna puckar, tv:n underhåller ! :D


Beroendeframkallande!


6 April

Idag har jag jobbat och sedan inte gjort ett skit so to speak! Men sånt är ju kul de med! Sett lite nya avsnitt av Gossip Girl, och denna serie gör en beroende! Eller alla serier jag ser nu! Jag som lovade mig själv att efter One Tree Hill och Gossip att jag inte skulle hitta nån ny serie att fastna för! Och tror ni inte att The Vampire Diaries & Cougar Town är sådana serier som nu måste följas! Crap, svag för serier! En annan svagehet är ju självklart Make Up Store´s line of makeup! Har sett en massa spännande saker som jag skulle vilja ha :) Dock är ju dom inte de billigaste, men i det långa hela så är dom ju de! De är ju bara att man måste punga ut med massa stålar i förskott! Men men, kanske blir en trip till Luleå och när man får tid :) Just nu hägrar min säng! Sleep well!


Loving my new hair color, much better than it just to be, thanks big sister! ;D


4 April - The spring is here!

Idag vaknade jag kl 8 :) Upp och en snabbis till jobbet för att fixa en grej :) Sen drog jag hem, böt om och vidare till Norrfjärden. For till Niklas mor Ann och hennes sambo Rolf, där hela familjen och vänner var :) Vi grillade och surrade på :P Sen for jag och syster hem till huset där vi bytte om och begav oss ut på prommis ;D Vi lyckades gå runt hela Norrfjärden och varmt i sinne var de. Skulle ha skippat täckisarna!! När vi kom tillbaka började vi förbereda maten, vi skulle nämligen grilla :) Gudomligt gott!!! Sen drog jag mitt pick och pack hem, så nu håller jag flitigt på att tvätta :D Behövdes deluxe!


Imorrn blir de ny färg i håret!! :D Spännade och se vad man bestämmer!  


RSS 2.0