31 Augusti

Helgen har vart enormt kul! Va himla kul att så många kunde komma :)

Och tusen tack till bruttorna som fixade de hela möjligt :) All love!
[ Tack Mia för lånet av huset :) ]












17- 22 Augusti

Nu har ja kommit hem från min fiskeresa i Norge :D Har vart en suuperkul vecka med trevliga människor :) Så här kommer de bilder från veckan. Ids inte lägga allt så vill ni se alla så gå på min pixbox! :)

Gissa vem som drog största fisken?! :) Om inte ja :)



Niklas, Carro & Alex



Niklas, Carro & Mamma


Alex, Pappa & Jag


Pappa, Carro, Mamma & Niklas


Jag och min fångst :D 11 kg Torsk!


Jag lyckades få hela havet på kroken och tappade mer än halva linan. Pappa fick fara och köpa mer lina!


Min torsk!


Vi var tvungna att agera vindskydd :)


Allis, Mamma & Arne


Ida, Samuel, Pappa & Niklas


Alex & Carro


Sofie, Pappa & Arne


Triangelspelet!


Familjen Nilsson


Carro (sovandes), Niklas, Pappa & Annika


Middag


Agnes & Annika :D


Charmtrollet som följde med på resan :D


Lisa ska ha trolleri show


Vi fick vara publiken :D


Anlo & Rikard


Pappa & Mamma


Solnedgång


Morbror, Rikard & Nina


Vårt hem :D


Saltstraumen

16 Augusti

Ska krypa till sängs nu! Tänkte gå för ett bra tag sen, men ja va tvungen att packa ihop massa grejjor! Har första kökpasset imorrn så känner att man vill vara pigg och fräsch! Norge here we come! Ses om 1 vecka igen! :)

16 Augusti

Åhh vaknade för 18 minuter sen! Ointressant vetande, men what ever! :D Är enormt trött, la mig inte i sängen förrens halv 5 tror ja den började närma sig :( Så nu är ja DUUUNDER trött! Men de är ju självförvållat!

Va på fest igår med Katarina hos Jossan W! Väldigt trevliga människor och så, men man kanske inte hade de roligaste!Nu låter de nu ju som om ja inte alls kan ha kul nyktert och så är ju inte fallet, men igår va de inte min dag egentligen att vara nykter! Tror ja hade rockat hårt om de vart lite alkohol i mitt blodomlopp :) Fast å andra sidan så är de enormt skönt att vakna upp och inte känna att man är bakis :) Sen kring 11 for ja och hälsade på Petter, vi satt och surra massor och drack massa te :) Indian Spice! :) Mumma! Konstaterade då att de är fasiken godare med lös-te. Jag har påsar med Indian Spice men lös-teet slår allt :P Så for därifrån kring halv 4 och packade lite sen då ja kom hem och ska forsätta med de nu!

Ska fara och hälsa på i Lappurträsk idag med :) Enormt kul! :D Har inte sett busfröet på lääänge, den lilla tösen går ju nu och allt! Fan sluta växa ett litet tag :P Sen ska ja ju även va social med hennes mamma, såklart! :D


Näää ingen lugn och ro här!


11 Augusti

Igår va ja ledig! Skönt! Så jag steg upp kring 10 tror ja, började att se lite på tv medan ja försökte fixa mig lite! Jag skulle nämligen på stan med Stina :D Så kanske krinh 12 for ja och hämtade henne och vi begav oss till stan :D Inte alls dumt! Gick runt ett tag sen bjöd Stina mig på Thai Garden lunch :) Mumma! Tusen tack vännen! Då dök även Linnea upp till stan :) Gick ett tag till på stan och sen for vi hem till mig för att fika lite :D Vi väntade på att min mormor, morbror. hans sambo och dotter skulle komma :D Sen fikade vi, efter 4 dök även Johannes upp! Vi fikade och surrade på som vanligt :)

Sen for dom hem alla kring 18.30-19.00, så ja plockade ihop lite och ville absolut inte bara sitta hemma och ha de tråkigt! Så ja ringde runt och vi bestämde att vi skulle dra till Anneli & Danne och lira lite Buzz :) När ja precis skulle fara dit så dyker Robban upp :) Så ja stannade hemma och bjöd han på fika :D Sen drog ja till Klubbgärdet :D Där väntade redan Carro, Anneli & Danne, sen dök även Tomas & Katarina upp! :D Tomas hade aldrig spelat Buzz och han vann varje gång förrutom den sista den vann Anneli :) Nybörjartur kallar ja de :P Hehe! Idag har ja bara jobbat och nu blir de film som gäller! :D



Inköpen igår:
Linne - Carlings
Paljettmössa - Kappahl
Skor - Scorett


10 Augusti

Idag är de min dag! Så STORT GRATTIS TILL MIG SJÄLV! :) haha!

Är enormt trött va hos Carro & Niklas till 3 inatt, vi såg 2 filmer :) Ice Age 3 & American Crime! Bra bra! Ska ta och börja göra iordning här nu och sen fixa mig lite för att sen dra ut på stan! :)


Later!


9 Augusti

Idag har ja jobbat och sen for ja hem efter jobbet klockan 4 och då hade redan gänget samlats hos mig för att fika/fira mig! :) Så då var de bara att börja bjuda på fika och dricka (innebar Cola eller kaffe)! :P Inget alkohol haltigt ännu! :D Dom som va här då var Anneli, Danne, Emma, Stina, Katarina Caisa & Johan!  :) Sen bestämde vi oss för att fara och käka lite middag på Sunes! Då när vi ätit klart ringer Niklas & Carro och undrar var ja är när dom ska fira mig :) Så då var de bara att skynda hem och fixa fika igen :) Då dyker även Carro & Anton upp :) Många på besök här :D Mycket trevligt!


Blommor från Syster Niklas & Ann :)


Skorna från Emma & Katarina Armbanden och klockan från Carro & Niklas :)


Haha, måste även säga att min granne nyss var ner till mig och frågade om jag hade några stolar att låna ut imorrn! Sa då att beror på när för att ja ska få besök eftersom ja fyller år imorrn, då säger hon skojjar du?! Jag bara nej! Tydligen gör hon också de :) Haha, vilket sammanträffande :) Hon 52 och jag 22 :)

5 Augusti

Jag måste säga att min dag började abslout inte alls bra! De borrades och de klipptes gräs runt huset i morse alldeles för tidigt!!!! De är så himla typiskt då man är ledig, och speciellt när man bara är ledig en dag på jätteläänge!! Åhh hatar detta! Jag lyckades somna om efter ett bra tag, kan ju ha med att ja va så himla arg att göra! Länge sen ja va riktigt arg faktiskt!

Igår gjorde ja inte så mycket annat än jobba. Eller btw va ju på polisstationen och hämtade min borttappade mobil! Jag trodde aldrig att den skulle överleva PDOL´s Kittelfjäll och sen att ens nån snäll människa skull lämna in den fanns inte heller i min skalle! Men tur att de fanns snälla människor! :) Dock verkar den ha levt ett hårt liv, lite råpig! Snart ska ja hoppa in duschen och sen ska ja in till stan och gå in på Telia och höra om dom kan fixa min nya mobil, för de är ju inte alls i ordning! Trodde först att ja va hörselskadad och att de va bara ja som hörde att den brusade men icke de! Man kan ju blir enormt arg då man köper nya saker, då vill man ju att dom ska funkar, men de verkar ju som om ju nyare man handlar desto mer racklar dom juh!  :S Attans!

I fredags va vi och grillade hos Anneli & Danne och hade de jättemysigt! De va ju så länge sen man umgicks alla så de va enormt kul!

Lite bilder från fredagen!


































Sen i lördags va ja på stan med Lova, Johnny och snyggve Alva! Man vill som bara äta upp henne! :) Gick där ett tag, sen skulle dom handla och hem, så då gick ja me Emma & Emelie. Sen var de bara att fara hem för ja skulle till min kusin Camilla på 30 årsfest. Carro och Niklas hämtade mig kring 4 och då for vi! Hade de himla trevligt där, god mat och härliga människor! Kanske dock lite väl mycket att dricka för fröken Johansson, men men!

Liten bilder från lördagen!





































Sen i söndags va ja i Norrfjärden hela dagen men Syster oc Niklas och målade på och donade i deras hus :)

5 Augusti

GRATTIS GRATTIS PÅ DIN 22 ÅRSDAG KATARINA! HOPPAS DIN DAG BLIR UNDERBAR! :)


RSS 2.0