24 Oktober

Gjorde ett test på Facebook! Tyckte de va lite kul, så var bara tvungen att lägga ut de här :P

Vilken tatuering passar dig? : Ju större desto bättre
Du bangar inte för att ta i rejält när du väl bestämt dig! En hel kropp full av bläck är ditt mål och din första tattoo var en stoooor,,tribal...;) Du ångrar inget och ser bara framåt mot nya mål! Inga pengar är för stora för din kropp och du har inget annat än aktning för din tatuerare,som du blivit väldigt bra vän med. Du testar gärna nya artister,men aldrig någon okänd eller halvdann,kvalité är allt. Du är aldrig sen att berömma andras tatueringar på gymet,och pratar gärna snällt och tålmodigt med dem som kommer fram och snackar om dina. De som inte vet att du är tatuerad kan inte ens föreställa sig vad du gömmer under kläderna,och så föredrar du det.


Tyckte de va lite kul de där med tribal! Min andra tatuering är ju en liknade tribal[kommer inte ihåg vad de heter när den inte är ifylld] och så är den ju stooor! :D Hur kul som helst!


Nu över till annat! Igår en lugn kväll! Var med hela gänget till Katarina & Tomas i huset :) Vi satt och såg Idol! Och tackar gudarna för att Nicklas åkte hem! Sen for ja och stjussade Stina & Roger hem tll henne. Sen hennes karl ut på krogen. For sen tillbaka till punkt och va där till 4 imorse typ! Nu ska ja fixa mig iordning för att fara och fika på stan med Fröken Lidman! ;) Hon bjuder på kaffe idag! :P 



Emma & Stina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0