16 September

Idag har de vart en jobbardag. Den har vart okey, men där mot slutet blev de väligt stressigt. Hade totalt glömt bort en beställning för att ja va tvungen att fixa en annan sak med Norrmejerier först. Som ja inte tidigare gjort, men vafan de gick bra! Gjorde beställnigen snabbt och hoppas på de bästa! Dom vet ju vem dom ska skylla på om de saknas en massa saker.

Sen när ja kom hem så fixade ja lite käk. Hade inte så mycket att välja mellan för de är verkligen öken i kylden. Blir att köpa lite maaat imorrn :) Sen kom Katarina hit och vi kollade förstås på Idol, de va ju i Umeå idag :) Man såg ju då inte några kändisar men folk från Piteå var då med :D Jag tycker att de är så himla tråkigt att dom mest visar dom som inte är bra! Men de är ju enbart för att "göra" bra tv. Vet dock inte alls om ja håller med om de!? Är de inte bättre att visa bra än dåliga, kanske mer tittar?! Jag skulle då sitta mer klistrad om dom visade mycket bra. Fast å andra sidan å får man ju sig ett himla gott skratt ibland :D

Imorrn blir de kanske stan med Katarina, men först ska ja sova! Hoppas dock inte att bara för att ja är ledig att jag vaknar före tuppen. Eller att nån jävel börjar borra eller nått annat som lever om som fan! Så hör nu grannar och nära grannar! Försök vara lite tysta imorrn :D Please!

Nu ska ja ta och hylla en enormt bra skådis nämligen Patrick Swayze, genom att titta på Dirty Dancing. En enormt bra film, klart topp 5!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0