11 Maj

Idag har vi grillat kyckling hos Emma :) De va ju suuuper mumsigt :) Finns de nå bättre på sommaren än att grilla god mat??! Just nu är de typ de BÄSTA! Sen gjorde vi inte så mycket. Vi vart som gode mätta efter maten så bara ett tag senare rullade Hyundaien hem till Annelund!

Pratade även med Katarina idag :D Längtar till den jäntan pallrar sitt arsle hem till Piteå! Nu har hon vart borta nog länge :) Hade ett bra samtal med henne :) Tyvärr så vart de inte de samtal som ja väntade senare, bara så du vet? Men va man förvånad! Eeehh, nej!


Kom nyss hem från en lååång prommis. Kände att ja behövde rensa mina tankar lite och lyssna på bra musik! På vägen hemöver så gick ja genom stan och insåg att man kanske måste ta och pallra sig in till stan och kolla lite imorrn om tiden finns :D Såg massa kuligt ! Så vad händer nu då? Är inte trött för 5 öre och ingen vaken så man kan ju inte heller hälsa på nån! Jajja, kanske får sätta igång nån film! Eller rentutav fortsätta mitt läsade av Gossip Girl böckerna :D
 

Shanghai 2007

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0