15 April

Idag vakna ja kring 10. Pratar med Mamsen och sen ringer ja Emma :) Hon skulle höra om ja ville följa med till Jävre och hämta hennes andra madrass. Hon kommer inte ihåg hur de va å sova i bara en 90´s säng, hon ramlar i golvet hela tiden :S Fan skulle man själv ligga i en 90´s säng så skulle de nog vara golvet man skulle sova med. Så vi drog till henne farfar å hämta släpet, sen gick bilen till Jävre :D Tur att man va smart att ta bra skor för man sjönk ner i snön. De är ju inte plogat eller nått till stugan. De va kul! Nån skulle egentligen stått med en kamera och tagit kort på oss! Såg nog inte snyggt ut :)

Sen for ja på banken! Har lånt lite pengar till bilen som ska inhandlas :) Så man är lite rik för 1 dag :) Känns bra! Sen gick ja å köpte nå snygga sommar jeans typ! Dom räcker bara till knäna och är fladdriga :) Svårt att förklara :D Men fina!

Så nu blir de att snart pallra sig till Emma för vi ska nämligen premiärgrilla :D Jiiippppie!!!



Kommentarer
Postat av: Stina

Lite grillat hade inte varit fel. Eller mat överhuvudtaget. Jag har ju blivit för lat för mackor till och med. Imorgon blir det åka bil hoppas jag!

2009-04-16 @ 00:20:03
URL: http://israfel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0